2777
2789
عنوان

کسی که دو بار طلاق گرفته به چشم بدنگاه میکنن بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 101 پست
همین عذاب آور هست برای کسی که ۳۰سال از عمرش با آبرومند زندگی کرده از همه نظر خوب بوده،نمیگم عالی ولی ...

به حرف مردم اهمیتی نده همین مردم یکی رو ببینن خیلی خوشبخت شده هم سعی میکنن یه ایرادی روش بزارن سعی کن از این به بعد مغرور تر و بهتر زندگی کنی و انتخاب های درستی کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبخت بشی.بنظر شما برگردم به همون نامزدی ۴ساله آیا اشتباهه؟؟

فداتشم.الان شما طلاق گرفتی میخای باز برگردی بهش؟اگ ابنطوره اصلا و ابدا....یکی مث من پیدامیشه ک با همه چیت کنار بیاد وخوشبخت بشین.

از اونی که طلاق گرفتم نه.به اونی که ۴سال نامزد بودیم . اشتباهه ؟

اره گلم فراموشش کن.برگشتن به رابطه ای ک توش حرمت ازبین رفته هیچ فایده ای نداره.اینارو ازرو تجربه میگم.بهتره گذشته و تمام ادماشو فراموش کنی و رو خودت کارکنی تا بخت خوبی نصیبت شه ازحرف مردمم نترس 

چه حال بدی دارم با این زندگی بد،خانواده نافهم،واقعا پدر مادر باید به بچه هاشون اهمیت بدن.نه مثل من که از۱۵سالگی توی محیط بد باشه,بعد بره دانشگاه بازم محیط بد واز صبح تا شبم کار برای یک لقمه نون حلال.

من خودم مقصرم قبول دارم.

اما خانواده عاقل داشتن خیلی خوبه.

نهتو فامیل داریم دو بار جدا شده از هر ازدواجم یه بچه داره کسی کاری نداره به کسی چه.

حتی کسی کاری نداشته باشه بازم حال خودت از درون بد هست

وقتی تا۳۰سالگی با زجر زندگی کردی الآنم زندگیت این مدلی خراب بشه دیگه از همه چیز ناامید میشی.

والا فامیل ما یه دختر چش رنگی و زیبا بود یبار عقد رسمی کرد یسال بعدش طلاق،، دوباره ازدواج کرد و حامله شد دخترشو دنیاآورد ندیده طلاق گرفت داد به شوهرش،، بعدچند سال با یه پسر مجرد خوشکل ومایه دار ازدواج کرد،، الان وای بچه های  دوقلوی پسردختر داره وخداروشکر خوشبخته،، مونده به اراده ی خود طرف

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭