2777
2789
عنوان

کسی که دو بار طلاق گرفته به چشم بدنگاه میکنن بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 101 پست

خب عزیزم اگه قراربرجدایی بود چرا چهار سال نامزدی طول کشیده اگه طرف درست نبود چرا عقد کردن بنظرم بیشتراز نگاه بد دختر وخانواده اش بلوغ فکری ندارن نمیتونن درست تصمیم بگیرند

من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

مردم هر کاری کنی حرف در میارن. ولی بد نیست خلاف شرع ک نکردید.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورتون اینکه آدم عاقل نمیذاره دوبار زندگیش خراب بشه؟

منظورم اینه که آدم با درایت قبل نامزدی و عقد خوب بررسی میکنه 

عقدی که بعد یک هفته طلاق بگیری یعنی فکر نکرده عقد کرده

نامزدی که ۴ سال طول بکشه یعنی فکر نکرده طول داده

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

خب علت این طلاق ها چی بوده؟

اولی دعوا خیلی کوچیک اونم بعد ۴سال وبرای اولین بار که به خانواده ها کشیده شد و متأسفانه به جای اینکه بزرگتر ها درستش کنن بدتر کردن.

اون دعوا هم بر سر ثبت محضری کردن بوده.

دومی ازدواج اجباری از هردو سمت.

منظورم اینه که آدم با درایت قبل نامزدی و عقد خوب بررسی میکنه عقدی که بعد یک هفته طلاق بگیری یعنی فکر ...

ولی گاهی اوقات ی چیزهایی رو دقیقا بعد عقد میفهمی هر چقدرم عاقل باشی گاهی حریفدپنهانکاری کسی ک وارد باشه نمیشی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ولی گاهی اوقات ی چیزهایی رو دقیقا بعد عقد میفهمی هر چقدرم عاقل باشی گاهی حریفدپنهانکاری کسی ک وارد ب ...

من همچین چیزی ندیدم

رفتارها توی معاشرت معلوم هستن ولی ما کور میشیم و دیده هامون رو جدی نمیگیریم 

یا قبل عقد معاشرت نمیکنیم 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

حرف مردم و نگاه مردم همیشه هست چ مجرد باشی چ ..ولی میتونم بپرسم چرا ی هفته بعد عقد جدا شدی؟

ازدواج اجباری بوده دومی از هردو سمت.

وگرنه هیچ آدمی نمیاد اول هفته عقد کنه بدون نامزدی وشناخت وآخر هفته طلاق بگیره.

آیا گفتن واقعیت کار درستیه؟خیلی از آدم ها نمیتونن واقعیت رو قبول کنن.کم وزیاد که بشه میزنن توی سرت.

متاسفانه جامعه اینطوری اگر راه خودت رو بری و از اشتباهاتت درس بگیری و به جایی برسی که دیگران نخوان قضاوتت کنن

نه من نگاه بد نمیکنم اما آدم عاقل دو بار اشتباه نمیکنه که این بار بهش میگن حماقت

این آدم باید چیکار کنه که این حماقت رو در حق خودش کرده؟

یک آدم تحصیل کرده.زیبا.کاری.زرنگ.باهوش.واقعاخانم.اهل زندگی که اینو همه اطرافیان میگن ودیدن ومیدونن اما زندگیش اینطوری شد.

آدمها بارفتارو کردارشون سنجیده میشن اگه با اخلاق و سنگین رفتار کنی چرا باید به چشم بد نگات کنن ،طرفت ...

حتی اگر به چشم بد نگاه نکنن اما توی درون خودت زخم خورده ای که با هیچ چیز درمان نمیشه.این عذاب آور هست.

این آدم باید چیکار کنه که این حماقت رو در حق خودش کرده؟یک آدم تحصیل کرده.زیبا.کاری.زرنگ.باهوش.واقعاخ ...

اینجا جای مناسبی برای مشاوره گرفتن نیست عزیزم به خصوص در مورد موضوعات حساس بهتره به مشاوره مراجعه کنی اما اینم بهت بگم اگر خودت راضی هستی که هیچ در کل یادبگیر حرفای مردم برات مهم نباشه این جماعت پشت پیغمبرم حرف میزنن

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید