2777
2789
عنوان

دختر ابحیم فساد کرده ابجیم سکته می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6406 بازدید | 204 پست

نمیدونم اینا در چه حد اطلاعاتشون بوده ولی یادمه زمان ما راهنمایی ها می‌دیدم دبیرستانیا بعضیا رو به تخت میخوابنو به هم میگن عاشق و معشوق و نامه  میدن به هم 

اینا اصلا تو باقی نبودن به تقلید از بچه های بزرگ تر شب رو یه تخت می‌خوابیدن

ولی اصلا هیچی نمی‌فهمیدنفک میکردن  از دوستی زیاده یا همو میبوسیدن ولی نمی‌فهمیدن واقعا 

یعنی می‌خوام بگم شاید خیلی از نوجوونا که بعضی کارا رو میکنن درک نمیکنن که چقدر زشته 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی

این مشکلی که خواهرزاده ی ایشون داره بخاطر اینه که آب مصرفیمون آلودس حالا در کنار این آب آلوده شما دو تا کلیپ ببینی بیشتر ترغیب میشی برای این کار حالا شاید باباش یه لقمه ی حروم داده به مادرش 

متاسفم

اخه مدرسه جای اینکاراس به ذهنشون خطور نکرد که کلی ادم هست اونجا

برخورد اشتباه باعث لجبازی بیشتر میشه متاسفانه بخاطر فضای مجازی بیشتر نوجوانا جوگیر میشن 

حتما باید ببرید مشاور با کتک مصر تر میشه فقط!

با شلنگ متاسفانه من دعواش کردم گفتم با کتک درست نمیشع

وای خدایا

اون بدتر میشه 

خواهرزادت گریه نکرده کتکش زده ؟ 

اخه گفتی خودش گفته  با کتک درست نمیشم ، پس ببینین دردش چیه نزارید با اون دوستاش باشه

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

نه کلاس نهمه درستش تا پارسال خوب بوده امسال که مدرسشو عوض کرده خنگ شده

امسال درگیر چیزای دیگه ای شده

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

این مشکلی که خواهرزاده ی ایشون داره بخاطر اینه که آب مصرفیمون آلودس حالا در کنار این آب آلوده شما دو ...

من نفهمیدم

بیشتر توضیح میدید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

زمان مدرسه مام دقیق یادمه دخترا عاشق دختر میشدن .. نامه عاشقانه و برای هم گریه میکردن من هیجوقت درک نمیکردم :/ ولی انگار اقتضای سنشون بود اما اینکار ... امیدوارم بدتر نشه و که بخواد ترک تحصیل کنه و به راه های بد کشیده شه ... 

نه من گفتم با کتک درست نمیشه خودش که نگفته

حالا چیکار کردن پلیس و اموزش پرورش؟ 

از مدرسه اخراج شد؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
نه من گفتم با کتک درست نمیشه خودش که نگفته

ببخشید اشتباه متوجه شدم

ریکشن خودش چی بوده چیزی نگفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای خدایااون بدتر میشه خواهرزادت گریه نکرده کتکش زده ؟ اخه گفتی خودش گفته با کتک درست نمیشم ، پس بب ...

اسی گفته با کتک درست نمیشه