2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 153038 بازدید | 477 پست
حالا اینا مهم نیست دعوا و بحث تو جمع خاطره ی بدی هست این بدهبه روش اصلا نیارین دیگه

نه دیگه چه به رو اوردنی 

من خودم اصلن دوس ندارم راجب موضوعات گذشته هی سر حرف رو باز کنم

اون یکی دوستمون هم خدایی خانم با کمالاتیه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر نفهم خرش نمیدونه نباید رستورانی بره که صرفا یک مدل غذا سرو میشه؟ شما نباید از زنه بپرسین نظرشو ...

چرا همه باید باب دل عنتر خانوم باشن مسافرته تخت پادشاهی که نیست همه چی اماده باشه خودشو باید وفق میداد

توراه برگشتم هردوباهم خوندنهر دو مقصریم دیگه باید بریمازایییییینجااااا😂 ولی اسی همین روزا برین خونش ...

😂😂😂

نمیری 

نه بخدا روم نمیشه بپرسم ازش

دیگه اصلن به روش نمیارم

من بخدا بقیه همون شب هم عادی برخورد کردم

که یعنی مشکلی نیست ما ناراحت نیستم

گفتم بیشتر غصه نخورند

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
والا دقیقا..من همیشه شکر میکنم ب مامانم نرفتم ت این موارد

بعدم اگه به بچه بوده که اون خانمه یکی هم بچه داشته، من یکی از دوستام با یه دختر بچه چندماهه و یه پسر ۶ ساله و بشددددت اذیت کن و ظلم اومد مسافرت حتی بچه هاشو دعوا نمیکرد که یموقع بقیه ناراحت یا معذب نشن چقدرم که خوش گذشت،بچه بهونس

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

اسی خیلی بروز زندگی میکنین😁

مسافرت با رفیق مجرد اصلا تو ذهنم نمیگنجه ت خواب هم نمیبینم با دوست مجرد شوهر مسافرت بریم اصلا نیمشه😂

کلا رفت امد با دوست نداریم حتی دوست متاهل

رفیق باز نیستیم هیچکدوم

مسافرت فقط دوتایی و یا چندبارم با خانواده خودم ذفتیم(مهمونشون بودیم صفر تاصد) خانواده خودش نه نرفتیم و نمیذیم چون میدنم باید پول همش ما خرج کنیم و‌دعوامبشه

منم عین همین خانم نق نقو و ایرادگیرم وقتی هم بچه ها اذیتم می کنن نق نقو تر میشم 

شوهرم هم به جای اینکه منو ببره مسافرت با دوستاش میره مسافرت تا از دست من فرار کنه 

فامیل خودم همشون بد مسافرتن حتما باید هتل پنج ستاره باشه غذاشون سر وقت و عالی باشه یه ذره هم اذیت نشن

نمی دونم ژنتیکیه یا عادت کردیم برعکس شوهرم اینا که با هیچ امکاناتی هم بهشون خوش می گذره

😂😂😂نمیری نه بخدا روم نمیشه بپرسم ازشدیگه اصلن به روش نمیارممن بخدا بقیه همون شب هم عادی برخورد کر ...

😂😂

عزیزدلم🥲خوبکاری کردین به روش نیاوردین ولی دیگه بااون 

خانواده نرین مسافرت بابقیه برین

دقیقا به خدا تو مسافرتی که ما رفته بودیم دعوا شده بود همین دختر خاله شوهرم با شوهرش همه یه جوری نگاه ...

چقدررر زشت،حالا مثلا کیو کوچیک کرده شوهر خودشو؟ شما هم تاعمر دارید یادتون نمیره حرکتشونو

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

منم خیلی بد غذام ولی تو سفر کسی رو اذیت نمیکنم واسه خودم میوه یا بیسکویت چیزی میخورم نهایت اگه گرسنه بمونم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

اینطور که معلومه مرده کلا بچه دوست نداشته و حتی به بچه دوم راضی نبود خب قطعا حق با اقاس وقتی یه زن انقد اصرار میکنه خب خودشم پای لرزش باید بشینه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
بزرگترین مشکل یک زوج اینه که یکنفر از سر خودخواهی بچه بیارهنکته ای که تو این تعریفات من فهمیدم این ...

من باور کن اصلن در جریان اینا نیستم

ولی مرده اینارو چند بار گفت که محبور بودی دوتا با هم بیاری از پسشون برنیای؟؟

من دعواشم کردم این چه حرفیه دوتا دسته گل داری خداتو شکر کن 

البته اولش چیزی زیاد نمیگفتیم‌ دیدم هی دعوا کش میاد 

تا رسیدیم ویلا دوباره دعوا شروع شدمرده هی داد که کی گفته دو تا دوتا بیاری؟؟ صد بار گفتم تو از پس یکی ...

من اصلا تو تصوراتم نمیگنجه با بچه یکساله آدم بره مسافرت! چون بچه خودم تا ده دیقه تو ماشین تو راه باشیم دهنمونو صاف میکنه چه برسه بریم یه شهر دیگه اونم دو ساعت به دو ساعت دسشویی میکنه و غذا و شیر میخواد...واقعا راس میگی دوتا بچه رو کول خودش کرد برد تو جاده و مسافرت؟بچه هاش آرومن لابد

یا دافع البلیات