2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 154267 بازدید | 477 پست
ولی بنده خدا گیر افتاده بوده همه گرفتار اون آزاد و فارغ از جهان😂😂

نه اتفاقن اونم بهش خوش میگذره

😂

موقع دعوام من کوچیکه رو بغل کرده بودنم اونم بزرگه رو سرگرم میکرد 

بنده خدا مرد خوبیه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد میافرتای خودمون افتادم

جان؟؟🤔🤔🤔

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

ماهم چندوقت پیش باهمکار همسرم رفتیم مسافرت خانومه بچش دوماهش بود و بهشون گفتم سختتون نیست گفتن نه، ولی اصلا زیاد نمیزاشتم دست به چیزی بزنه میگفتم به بچت برس

بنده خدا شباهم خیلی اذیت بود و یجاهایی هم کم می اورد غرغرمیکرد به شوهر و یجای هاییم دعوا میکردن که من شوهرم به شوخی بینشون خنده مینداختیم، درکل میخوام بگم آدما اخلاقاشون متفاوته مشکلاتشون سلیقهاشون ووو.. اگه میرید مسافرت خانوادگی ادم باید سطح جنبشو و همه چیزو بکشه بالا و سخت نگیره

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
فقط من موندم الان تو این هوای سرد با چه عقلی با دوتا بچه کوچیک اومده مسافرت😑منم بچه هام کوچیکن میدو ...

عزیزم مال الان نیست

الان تعریف کردم

همین امسال بود بود ولی نه تو سرما

اسی خیلی بروز زندگی میکنین😁مسافرت با رفیق مجرد اصلا تو ذهنم نمیگنجه ت خواب هم نمیبینم با دوست مجرد ...

منم پدرم هیچوقت نه دوست داشت نه رفت و امد

همیشه فقط فامیل بودند

راستش دوست نداشتم

من خودم دوستای خوبی داشتم

دلم میخواست باهاش برم بیرون و ..و نمیشد

اما متاهلی همسرم اینجوری نیست

راستش من خوشحالم 

تو یه دعوا همیشه دو طرف مقصرن 

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

منم عین همین خانم نق نقو و ایرادگیرم وقتی هم بچه ها اذیتم می کنن نق نقو تر میشم شوهرم هم به جای اینک ...

اخی عزیزم

😂😂عزیزدلم🥲خوبکاری کردین به روش نیاوردین ولی دیگه بااون خانواده نرین مسافرت بابقیه برین

تا ببینیم چی میشه🙂🙂

فدات شم

من اصلا تو تصوراتم نمیگنجه با بچه یکساله آدم بره مسافرت! چون بچه خودم تا ده دیقه تو ماشین تو راه باش ...

منم بعد ببخشید شاید بچه خودشو کثیف کرد

نمیشه تو ماشین با اب سرد شست که

یا غذا بخواد نمیشه دم به دقیقه در حال شیر دادن و غذا اماده کردن باشی

دوست عزیز اولا خدارو شکر که شما به عنوان یه دوست وهمسفر درکتون بالابوده ویه جاهایی حق روبه خانم دادی ...

قربونت برم مرسی از تعریفت فدات گلم

بله موقع دعوا چشمش رو بست دهنش رو باز کرد و هی گفت

من از اول به دل راه اومدم و کمکت کردم و بقیه هم هی به حرفت گوش دادند و هی همه کمک کردیم اما تو بازم ناراضی هستی چون خودت کلن بد عادتی و ادایی هستی اهل بهونه هستی

و تو خودتو نمیتونی جمع کنی دوتا بچه اوردنت چی بود

خیلی بد بود 

بنظرم ادم موقع دعوا هم باید به بعدش  فکر کنه 

اه  اه    اه      اه    من که از آدم های رژیمی متنفرم .

تو مهمونی ها دائم متلک به بقیه میندازن

که میدونی اون ته دیگ چه ضرری داره؟

پفک را تا حالا سوزوندی؟؟

از عوارض نوشابه خبر داری؟؟؟

همه اش نگاه های تحقیر آمیز

بعد با افتخار از میگو خوردن خودشون میگن

حالا حمله نکن بهم گلم آروم باش اینقدر قطره قطره نوشتی که عقده پر بازدیدی داری مگه وقت میشه خوند.

اون عقده رو شما داری گلم

من خیلی مناسب و درست با همه حرف زدم

هر جورم که کایل باشم مینویسم

این شما هستی که اگر مشکل داری باید برید بیرون

مشخصه خانمه به شدت لوس بوده و همراه جمع نمیشدهاینکه رفته تو اتاق جدا با بچه هاش و انقدر سر همه چیز ب ...

ببین ما خودمون گفتیم برو تو اتاق تنهایی

کوچولو هات رو راحت باشی

موقع غذا و شیر دادن و .....

بقیه زنونه مردونه شد