2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد شرخر بفرسته دنبالش

109 بازدید | 14 پست

بچه ها یکی چهارمیلیارد بهم‌خونه فروخته که کلاهبرداری از اب دراومد پول مارو گرفته جواب تلفنم نمیده

نپرسین چجوری توی تاپیکای قبل گفتم

الانم تمام اموالشو‌زده ب نام کسی که توی دادگاه بگه هیچی ندارم بعد چند سال دادگاه اخرم براش قسطی میکنن برجی ده میلیون ب ما بده🤦

شوهرم میگه اینجوری به حقمون نمیرسیم باید شرخر بفرستم براش خیلی میترسم شرایطمون بدتر نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط میتونم بگم خدا ازش نگذره 

درکت کردم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

فک کنم اگر دادگاه بیاد و دادگاه استعلام بگیره که انتقال اموال بعد از کلاهبرداری باشه (البته اگه به خانواده خودش انتقال داده) بر میگرده

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

تجربه ثابت کرده تو این کلاهبرداریا با قانون ب جایی نمیرسی

ما هم یه کلاههبردار سه سال پیش پولمونو برد،بعد سه سال هنوز دادگاه قسطی هم نکرده ک ی ذره پول دستمونو بگیره حتی

خودتون برین دنبال حقتون

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
تجربه ثابت کرده تو این کلاهبرداریا با قانون ب جایی نمیرسیما هم یه کلاههبردار سه سال پیش پولمونو برد، ...

ب مرحله تجدیدنظر رسبدین؟

چکارش کنیم اخه؟بریم بزنیم پول میشه؟یارو بیفته بمیره چی

ب مرحله تجدیدنظر رسبدین؟چکارش کنیم اخه؟بریم بزنیم پول میشه؟یارو بیفته بمیره چی

واسه ما فرار کرده

میگن پولا رو بیت کوین کرده الانم ی شهر دیگه اس

ولی زن و بچه اش همینجان،تو بهشت زندگی میکنن،با پولای ما البته😐

والا قاضی حکم داده بود یه چند تا اموالشو بفروشن تقسیم شه ولی شاکیا زیادن،دیگه هیچی

الان حکم جلبشو داریم ولی کاری از دستمون ساخته نیست

یه شب گفتن مرتیکه رفته خونش،ی سری از طلبکارا رفتن دم درشون،زنش الم شنگه ب پا کرد اونم فرار کرد

الان نفری 20میلیون دادن به گردن کلفت گفته ی ماهه ردشو میزنه 

تا ببینیم خدا چ میخواد،از اولش هم ب جای قانون و دادگاه و..باید همین کارو میکردن!

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.