نزدیک دوساله ازدواج کردم عاشق ریلکس کردن آهنگ گوش دادن فیلم دیدن و تنهاییم تا شب ک شوهرم از سرکار برگرده خونه😍
شما چطور ؟؟
روزمرگیتون چطور میگذره ؟ بچه دارین یا نه؟
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من ۳۳ سالمه دوتا دختر ۱۳ و ده ساله اروم دارمهر کی میگه سومی رو بیار دوست دارم اعدامش کنممن عاشقه سکو ...
خوبه خداروشکر بچه ها بزرگ شدن راحتی
گلم حتما اونا ک میگن بیار واسه پسر میگن خخخ
دختر خوبه اونموقع ک بچه بودنم اروم بودن یا الان ک عاقل شدن؟
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
منم بچه دارم عاشق سکوت ارامشم شب همه میخابن یکی دوساعت خودم تنهایی میشینم امروزم بدجور قلیون هوس کرد ...
عزیزم من خودم تنهایی بلد نیستم قلیون چاق کنم منتظرم تا شوهرم بیاد خخخ
خیلی سخته ؟
عزیزم من خودم تنهایی بلد نیستم قلیون چاق کنم منتظرم تا شوهرم بیاد خخخخیلی سخته ؟
ن خیلیم راحته زغال بزار رو گاز قشنگ بپزه اصن سیا نمونه ب اندازه تنباکو بزار سعی کن سوراخ هاشو نپوشونی یا چن تا بزار بمونه ابشو اندازه کن بعدم چن بار بکش ک خوب چاق شه حالشو ببر شوهر من با خانواده مخالفه با دوستاش میره ولی بامن نه من تنهایی یا با خاهرم میکشم
خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤