2777
2789
عنوان

شما باشین از حرف شوهر ناراحت میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر پدر ندارم ولی داداشم جلو میشیینه

خب دیگه . مادر همسرت ک هم سنش بالا تر از داداش شماست هم جایگاهی جایگاه مادره .

عزیزم این مشکل رو نود درصد خانومای ایرانی دارن

اون ده درصد هم ک ندارن دلیلش فقط شعور و درک بالای مادرشوهر شونه و تمام 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

من خودم همیشه پشت می‌شینم که مادرشوهرم راحت باشه و به قول دوستان دلش به این احترام خوش باشه.همیشه ما همه جا میریم و من جلو ام ، شاید انگشت شمار پیش بیاد که اونم با ما بیاد یا خواهر شوهرم بزرگم، میگم جلو بشینن... عزیزم زندگی و اعصاب خودتو برای این چیزا پیش پا افتاده خراب نکن. زندگی مسائل مهم ترین داره

در این که شوهر شما مقصره شکی نیست ولی اون مادر شوهر خودش باید عقلش برسه که جلو جای همسر پسرش هست. اونم بره تو ماشین شوهر خودش جلو بشینه. ایناام که طرفداری کردن در آینده سر عروس بیچاره این عقده هارو خالی میکنن. 

جلو و عقب ماشین چه فرقی داره دوستان؟😂

من که نمیتونم اینقدر کوته فکر باشم به این موضوعات توجه کنم که چرا مادرش جلو نشست

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

فرقی نمیکنه که ماشین مال شما باشه یا شوهرتون که این طوری که گفتی تقریبا شریکی میشه ولی من جات بودم ن ...

من مادر شوهرم طفلک نمباد جلو ابن شده عادتمون

اما دایی عمو 

بزرگترای فامیل 

اصلا نمیتونم قبول کنم عقب بشینن

همیشه به احترامشون از خود خونه عقب میشینم

آخه نمی‌دونم مگه نمیگن زن جاش کنار شوهرشه چرا این مادرشوهرا نمی‌خوام بفهمن

حالا همیشه پیش شوهرتی یه بارم برو عقب اتفاقی نمیوفته 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»