2777
2789
عنوان

چرا خانم ها تو ایران فکر میکنن که چون زنِ یه مرد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 57 پست
اگه بعد ازدواج بدست آورده باشه اره جواب سوالای اولتم اره

من میگم بعد از ازدواج مرد صاحب هر چی شد با همسر نصف نصف ولی قبل از ازدواج هر چی رو با بدختی و زحمت به دست آورده خدارو خوش نمیاد که ما زن ها بگیم همش مال ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رو نمیگم که پسر با خونه و ماشین اومده و بعد خانومه میگه اینا رو به نامم کن 

ولی لایق خانمی هست این ها که چند سالی با مرد پا بع پاش اومده تو بی پولیا ناراحتیا تسکین دادن همسرش 

پس اون هم تلاش کرده در جایگاه خودش بهتره که مرد هم برای قدر دانی از همسرش نصف خونه یا ماشین رو به نامش بزنه که اونم حس خوبی و با ارزش بودن رو بکنه 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
نمیدونم چرا حس کردم خواهر شوهری 😂😂محض شوخی منظوری نداشتم

میدونم منظوری نداری عزیز

من دو تا برادر دارم هر دو تاشون الحمدالله با همسرانشون مشکلی ندارن

خودم هم متاهلم

اینارو از صمیم قلبم گفتم

زن خودش شاغل باشه خیلی خوبه ولی کسی که در توانش نیس درکنار کار منزل وتربیت فرزند به کار بیرونم رسیدگی کنه بهتره خانه داری کنه

نباید فراموش کرد وظیفه اصلی فطرت وارزش زن چیه 

مرد وظیفش تامین نفقه تامین اقتصادی زن وفرزندانشه حالا زنه دوست داره خودشم شاغل باشه ربطی نداره ولی دلیل نمیشه به جای مردان تامین نفقه وکار بیرون رو هدف اصلیش قرار بده 

زن خودش شاغل باشه خیلی خوبه ولی کسی که در توانش نیس درکنار کار منزل وتربیت فرزند به کار بیرونم رسیدگ ...

فکر کنم متوجه منظورم نشدید

اگر دوست داشتید دوباره تاپیکم رو بخونید

این رو نمیگم که پسر با خونه و ماشین اومده و بعد خانومه میگه اینا رو به نامم کن ولی لایق خانمی هست ای ...

خدا پدرتو بیامرزه

هر چیز منصفانه

مگه پا به پای هم نرفتن

نصف 

مثل قانون کشورهای دیگه