2777
2789
عنوان

من نمیتونم مادر بشم تا شوهرم راحت خرج خانم رو بده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 4677 بازدید | 181 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای کاش اتفاقایی که برام افتاده دروغ بود

ای کاش اینجور اتفاقات در حد دروغ باشه چون واقعا غیر قابل تحمل و اعصاب خورد کنن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

چی بگم والا من از هفت سال پیش که عضو شدم دوتا شاخ رو سرم سبز شد تو نی نی سایت روز به روزم دارن بزرگت ...

انشاالله هیچوقت تجربه نکنی عزیزدلم❤️خوشحال و خوشبخت باشی متأسفانه مناطق کوچیک خیلی ظلم میشه به اکثر خانمها

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
چی بگم والا من از هفت سال پیش که عضو شدم دوتا شاخ رو سرم سبز شد تو نی نی سایت روز به روزم دارن بزرگت ...

کسی میشناسم ماهی پنج تومن به خانواده خودش میده ولی زنش اصلا روحشم خبر نداره وحقوقش پنج تومن کمتر می‌دونه ،یا مثلا شوهرش کل خرج مادرشوهرش تقریبا میده ولی از ترسش از زنش مخفی کرده حتی کادوها ومهمونی های مادر شوهر با پول شوهر اونو ولی اون دلش خوشه که مادر شوهرش حسابی هواشونو داره😂😂😂😂

انشاالله هیچوقت تجربه نکنی عزیزدلم❤️خوشحال و خوشبخت باشی متأسفانه مناطق کوچیک خیلی ظلم میشه به اکثر ...

خیلی ممنون از دعایی که کردی عزیزم امیدوارم روزی بیاد که ههیچ زنی در هیچ جای دنیا مورد ظلم و ستم نباشه☺️❤️

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

کسی میشناسم ماهی پنج تومن به خانواده خودش میده ولی زنش اصلا روحشم خبر نداره وحقوقش پنج تومن کمتر می‌ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣مادر شوهره خیلی مارمولکه اینو از من قبول کن🤣🤣🤣

انشاالله هیچوقت تجربه نکنی عزیزدلم❤️خوشحال و خوشبخت باشی متأسفانه مناطق کوچیک خیلی ظلم میشه به اکثر ...

مناطق کوچیک کجا بود مناطق بزرگ بدتره عزیزم فقط اون مناطق کوچیک چون منطقه کوچیکه زود لو می‌ره طرف داره چه ظلمی می کنه و اینکه بچه شهرستانی ها خیلی نمی تونن پنهان کاری کنند و ساده ترن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣مادر شوهره خیلی مارمولکه اینو از من قبول کن🤣🤣🤣

آره همه جا تعریف خوبیشه که خیلی خوبه ،ولی بخوای حق رو در نظر بگیره چه اشکال داره اگه کسی دستش به دهنش میرسه به خانواده اش هم کمک کنه ؟خیلی هم خوبه ،البته اگه خانواده نیازمندتر باشن ،خیلی هم کار خوبی هست و برکت داره داخل زندگی نباید بدجنس باشیم ❤️🌹

چرا اکثر پسرای ایرانی اینقدر وابسته به خونوادن یا خرجشون یکیه؟ اینکه نشد زندگی مستقلانه آدم چشمش می‌ ...

چرا اینجوری میگی اتفاقا خانواده اصلا مهم نیست مرد اگه مرد باشه از اول خودشو می‌کشه کنار به عره و غوره و شمسی کوره اجازه دخالت نمی‌ده 

من خودم شوهر پخمه داشتم منو کرد خاک برسر خانواده ش 

شوهر جاریم زرنگ بود جاریم رو کرد ملکه خانواده اش 

مناطق کوچیک کجا بود مناطق بزرگ بدتره عزیزم فقط اون مناطق کوچیک چون منطقه کوچیکه زود لو می‌ره طرف دار ...

ااا من میگفتم فرهنگ محیطهای بزرگ بهتره دخالت‌ها کمتره

آره همه جا تعریف خوبیشه که خیلی خوبه ،ولی بخوای حق رو در نظر بگیره چه اشکال داره اگه کسی دستش به دهن ...

درسته این به شرطیه که همسر و بچه اون مرد در رفاه کامل باشن و هیچ کمبودی نداشته باشن مشکلی نداره به خوانواده ش کمک کنه اتفاقا خیلیم خوبه اما نه کسی که از دهن زن و بچه اش بکنه بده دهن مادر و پدر و خواهر برادرش که یوقت اوخ نشن

چرا اینجوری میگی اتفاقا خانواده اصلا مهم نیست مرد اگه مرد باشه از اول خودشو می‌کشه کنار به عره و غور ...

خب منم همینو میگم چرا ی پسر مستقل نمیشه بعد ازدواج کنه چرا باید اجازه دخالت به همه بده

بلخره رفتارش با خونواده قبل ازدواج نمایانگره همه چیزه هر چقدرم که بخواد نقش بازی کنه لو میره

ااا من میگفتم فرهنگ محیطهای بزرگ بهتره دخالت‌ها کمتره

دخالت های نهفته و پنهان وهمراه با مکر و حیله ی عظیم است 😂جوری که اصلا متوجه نمیشی ....مثلا مادر شوهر روستایی اگه ازت بدش بیاد جلو روت میگه قشنگ مستقیم با حرفاش و میشه کنایه‌ هاش اذیتت می کنه ولی مادر شوهر شهر بزرگ چنان زیبا نقشه می کشه برات و در ظاهر هم باهات خوبه و قربون صدقه می‌ره که نمی فهمی از کجا خوردی .البته همه جا خوب و بد هست ....