2777
2789
عنوان

کسایی که چشاشونو صفر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 73 پست
یا خدااااااخورده شیشه تو چشم؟ خیلی باید دردناک باشه کهمن بچه کوچیک دارم 🥺

منم بچه کوچیک دارم اونموقع که عمل کردم بچم 10ماهش بود 

نترس اونجوری که تصور میکنی نیست ولی خب درد هم داره که قطره بهت میده برای درد و مسکن که وقتی مصرف کنی آروم میشه . ولی هرچی بتونی تحمل کنی و مسکن استفاده نکنی بهتره .واقعا ارزششو داره از شر عینک خلاص میشی دنیا رو یجور دیگه میبینی

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
میشه لطفا بگی پیش کدوم دکتر؟راضی هستی؟

دکتر مینو افشار 

اره عزیزم راضی هستم کارشون واقعا عالی بود 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ♥️♥️

قربونت🌹

ممنونم گلممنم چشمام ضعیفه۲۲ سالمه میخوام عمل کنم واقعا از عینک خستم

خواهش میکنم عزیزم 

خودت یه جلسه برو پیشش متوجه دقت و کارش میشی خیلی با حوصله به همه حرفات گوش میده و سوالات و جواب میده و واقعا خیلی دلگرمی میده بهت 

من هرجا رفتم میگفتن قوز قرنیه داری عمل نمیکردن ولی خانوم دکتر اول فرستادم عکس گرفتم بعد که مطمئن شد همه چیز اوکیه راجب عمل و بقیه چیزا باهام حرف زد 

خواهش میکنم عزیزم خودت یه جلسه برو پیشش متوجه دقت و کارش میشی خیلی با حوصله به همه حرفات گوش میده و ...

آهان اوکی 

اره عزیزم حتما باید برم، فقط یکم میترسم همین

یه دکتری هم هست اونم به نامه دکتر پیمان

اول ب خودم گفتم میرم پیش ایشون اما الان دکتر افشار رو هم سر میزنم

آهان اوکی اره عزیزم حتما باید برم، فقط یکم میترسم همینیه دکتری هم هست اونم به نامه دکتر پیماناول ب خ ...

نترس منم اولش خیلی میترسیدم ولی وقتی رفتم دیدم اونجوری که فک میکردم ترسناک نیست 

واقعا ارزش خلاصی از عینک و داره 

ان شاء الله بسلامتی عمل کنی و راحت بشی

من اصفهان انجام دادم تقریبا یک هفته نیاز به استراحت داری لیزیک کردم

پیش کدوم دکتر منم اصفهانم 

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا            کاربر تعلیقی

ممنونم گلم بابت امیدواریت و توضیحات مفیدت🙏🏻🙏🏻🌸🌸

خواهش میکنم عزیزم 🧡🌹

پیش کدوم دکتر منم اصفهانم

مینو افشار

چرا گفت لنز سفارش دادم از خارج کشور

گفته بهتره لنز بزاری یا باید لنز بزاری

من قوز قرینه شدید دارم چند بار عمل کردم شماره چشم ۸

این صلواتب میری پیشش چطور بایددوقت گرفت ازش‌.من شهرستانم . چند بار چشمم عمل کردم تهران

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
فقط بگم وقتی انشالله عمل کنی میگی چرا زودتر این کارو نکردم چرا عمرمو تلف کردم؟

چون شماره چشمم ثابت نمیشه 😂

ینی دو سال بود ثابت بودا باز الان یکم ضعیف تر شده

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
گفته بهتره لنز بزاری یا باید لنز بزاریمن قوز قرینه شدید دارم چند بار عمل کردم شماره چشم ۸این صلواتب ...

منم شماره چشمم ۷گفت حتما باید عمل کنی چون دوسال پیش رفتم پیشش نمره چشمم ۵بود الان دو نمره اضافه شده من کرمانشاه ام