دوماهه ازدواج کرده ام همش کتک میخورم سر چرت ترین چیزها
چند روز بعد مادرشوهرم مراسم روضه داره به نظرتون زنگ بزنم بگم پسرت کتکم زده حالم خوب نیس نمیتونم بیام یا کار بدتر میشه و بحث داخل خونه رو بیرون نکشم؟نظر شما چیه
ما ۴ سال باهم دوست بودیم تازه فک کن دیگه چقدر میشناختمش هه
ازدواج سنتی خوبه حسی ب هم ندارن بحثم نمیکنن
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه دو بار هم وقتی خواست دست روش بلند کنه خالم شوهرشو تا تونست زد
دیگه هیچ وقت کتک نخورد :/
روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃
چقد چرت میگین. مگه کسی خودشو نشون میده ک تو عقد کتک بزنه
چقدر بی ادبی 😐
روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃