2777
2789
عنوان

از وقتی خواهر شوهرم فوت شده یه حال عجیبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 87 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای فوت همسر خیلی سخت تره من اصلا تصور نمیکنم فوت نزدیگ ترین عزیز هامو همیشه خواستم از خدا این بود م ...

چن سالش بود؟ چرا فوت شد؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

به نظر من اینجور فکرها اگر به اندازه و متعادل باشه و آسیب زننده نباشه ، اتفاقا خوبه و میتونه مفید با ...

من از قضا حسی که اومده سراغ اینه که دنیا بی ارزش بی ارزش هست چرا باید همش تلاش کنی در حالی که میدونی یه روزی دیگه نیستی 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

منم برام هم خیلی عجیبه هم خیلی جالب میگم ببین اون آدم یه زمانی زنده بوده تو این دنیا یجایی زندگی می‌کرده خانواده داشته آدمایی رو دوس داشته غم داشته عاشق بوده رو این خاک قدم برداشته  بجز لباس و وسایل دیگه اثری از آدم نمیمونه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

درسته 

واقعا باید قدر آدمایی اطرافمون رو بدونیم 

کسی چه می‌دونه فردا باشه

نباشه

خودمون فردا باشیم یا نه 

یکی از دوستام داداشش فوت شده فقط میزد تو سر خودش می‌گفت من اگر میدونستم تو که داری پاتو از خونه میذاری بیرون برای آخرین بار هست که می‌بینمت نمی‌داشتم بری 

فکرش نمی‌کردم آخرین بار باشه 

حرفایی که میزد کل وجودم میلرزید واقعا آدم تا قبل از اینکه چیزیو از دست نده متوجه اش نیست 

درک می‌کنم مثل باقی دوستان حست طبیعیه اکثرا اینجوری میشیم. من همیشه برای عمر طولانی خانواده شوهرم دعا میکنم دوستشون دارم با تموم خوشی ها و لحظات سختی که کنار هم داشتیم. نبودنشون سخته.

به دنبال وارستگی 
چن سالش بود؟ چرا فوت شد؟

۴۵ اینا یهو مریص شد یه ماه نشده فوت کرد تو تصورمون هم نمی تونستیم باور کنیم یه ماهه میره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
۴۵ اینا یهو مریص شد یه ماه نشده فوت کرد تو تصورمون هم نمی تونستیم باور کنیم یه ماهه میره

وااااای. بچه داشت؟؟؟؟؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ما اگه تاریخ مرگمون رو بدونستیم ، شاید دیگه اینجوری زندگی نمی کردیم ، از خیلی چیزها گذشت می کردیم ، متاسفانه بعضی وقتها هم یادمون می‌ره قرار ما هم یه روز بمیرم ، انگار قرار هزار سال زندگی کنیم 

درک می‌کنم مثل باقی دوستان حست طبیعیه اکثرا اینجوری میشیم. من همیشه برای عمر طولانی خانواده شوهرم دع ...

من ابن خواهر شوهرم خیلی مظلوم بود باور نمیکنم اصلا نیست دیگه 

دقیقا کاش برا منم زیر گل بود

13سالشه مامانش هم از اون بدتر چیزی بهش بگی میگن بچس 

ولی از بزرگا بیشتر میفهمه بد دهنه انشالله بمیره از دستش راحتشم چون سی سال دیگه هم صبر کنم کسی نمیگیرتش با این اخلاق گو... ش

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

واقعا دنیا همینقد بی ارزشه منم همین حس شمارو دارم دنیا برام بی ارزشه اصلا تو فکر این نیستم خسیسی کنم جمع کنم دل بشکونم واسه حرف بقیه خودمو ناراحت نمیکنم دنیا خیلی بی ارزش تر و عمر خیلی کوتاه تر از این حرفاس البته بعد فوت برادرم که خیلی جوون بود و یدفه مارو تنها گذاشت ...