2777
2789

همش حس میکنم چقدر زندگی بی ارزش هست ادمی که دو روز پیش کنارت بود حرف میزد یهو میره و نیست دیگه همش سعی کنی برای ایندت زندگی بهتر ولی شاید اصلا اینده ای برات نباشه اصلا نمی تونم باور کنم خواهر شوهرم همین چند وقت پیش خوب بود الان نیست زیر خاکه یه حس حال عجیبی پیدا کردم همش میگم یعنی بعد مرگ چی میشع روحی وجود داره یا نه اصلا .نمیدونم چرا واقعا همچین حس حالی پیدا کردم برام عجیب میاد دنیا چند وقت پیش همه دور هم بودیم ولی خواهر شوهرم نبود با خودم چهرش رو تصور میکردم و باور نمیکردم الان زیر خاک خوابیده هی میگفتم همه یه روز از این جمع یکی  یکی حذف میشن ها واقعا یعنی زندگی هیج ارزشی تداره نمیدونم جرا این مدلی شدم وقتی به همسرم میگم میگه قاطی کردی انگار دکتر لازمی😑😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ن عزیزم قاطی نکردی وقتی یکی از نزدیکان غوت میشه تمام این چیزاحس میشه منم بعدفوت همسرم این شکلی شدم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم عین توام خدا نکنه برم مراسم خاکسپاری دو ماه طول میکشه دوباره اوکی شم

من بخاطر همین موضوع هرچی میخرم همون موقع استفاده میکنم

پدر و مادرم هرچی ازم میخوان تحت هر شرایط انجام میدم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

منم بعد فوت پدرم همینجوری بودم

اصلا دیگزان وحرفها کارهاشون واسم بی اهمیت شده بودن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بخوای نخوای همینه🫠

اره واقعا ولی تصور این که امروز هستی شاید فردا نباشی به ادم حس عجیبی میده 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

به نظر من اینجور فکرها اگر به اندازه و متعادل باشه و آسیب زننده نباشه ، اتفاقا خوبه و میتونه مفید باشه.

باعث میشه آدم تلاش کنه تا جایی که میتونه بدی و ظلم نکنه ، 

قدر نعمت ها و داشته هاش رو بیشتر بدونه ،

هوای آدم ها و مخصوصا اطرافیانش رو بیشتر داشته باشه ، 

و ... 

ن عزیزم قاطی نکردی وقتی یکی از نزدیکان غوت میشه تمام این چیزاحس میشه منم بعدفوت همسرم این شکلی شدم!

وای فوت همسر خیلی سخت تره من اصلا تصور نمیکنم فوت نزدیگ ترین عزیز هامو همیشه خواستم از خدا این بود منو قبل همه ببره من صبرم کمه خواهر شوهرم فوت شد مریص شدم تصور کس دیگه ای رو نمیکنم اصلا

اره واقعا ولی تصور این که امروز هستی شاید فردا نباشی به ادم حس عجیبی میده

آخی چقدر کوچولو بودم که اینو تجربه کردم و اون موقع چقدر اذیت میشدم بابت این افکار 

حتی پنیک هم میشدم 

سن کمی بود... سخت بود سخت...

کاش خواهر شوهر منم میمرد از دستش راحت میشدم یه آب نمیزاره به راحتی از گلوم پایین بره انقد سلیطس

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من