2777
2789
عنوان

خانما مامان دوقلوهام بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 20 پست
ببین اگه استراحت نکنی و سلامتیتو حفظ نکنی صدمه میبینی و بعدا نمیتونی از بچها مراقبت کنی و سختت میشه

نمیتونم تتهاشون بزارم ولی خودمم شکمم پارست بخیه هام تازه بخدا طاقتودوری نداری ولی خودمم اذیتم اصلا نمیدونم چیکارکنم

عزیزم قدم نورسیده مبارک 🌹🌹🌹اصلا جای نگرانی نیست این تایم باید بگذره حضور شما اونجا تاثیری نداره ش ...

ممنونم عزیز انشالله گفتم امروز برم ولی برگردم فردا پس فردا دل ندارم تنهاشون بزارم رفتم دیدمشون فقطگریه میکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ جا براشون امنتر و هیچ کس مطمئنتر از دکتر و پرستار نیست.برو خونه دوش بگیر کاجی بخور و تخت بخواب

این چند شب بخواب و استراحت کن که بعدش حسرت یدقیقه خواب داری

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ممنونم عزیز انشالله تا مرخصم کنن ۴ظهر تابرسم ۶شب دوش بگیرم فردا صبح یا ظهر بیام پرستار گفت فعلا برو ...

تنهاشون که نذار. اگه بخوان شیر رو شروع کنن اون وقت هی میگن شیر بیار. شما حداقل ۲روز استراحت کن. وقتی شیر بخوان دیگه باید اونجا باشی.فقط حواست خیلی به نی نی ها باشه.اگه رفتی تا میتونی کاراشو خودت انجام بده.از پوشک کردن تا شیر دادن .حواست باشه دستمال مرطوب رو بشورن بعد نی نی رو پاک کنن.اصلا اجازه نده با دستمال مرطوب صورتشون رو پاک کنن.خودت حواست باشه. صورت دخترمو با دستمال مرطوب پاک میکردن همش جوش میزد.من خیلی بی زبون بازی درآوردم هنوزم عذاب وجدان دارم.

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن

ممنونم عزیز انشالله گفتم امروز برم ولی برگردم فردا پس فردا دل ندارم تنهاشون بزارم رفتم دیدمشون فقطگر ...

عزیزم مادر هستید طبیعی هست که دل‌نگران و کم طاقت باشید 

اما باید استراحت کنید سرحال باشید که انشالله مرخص شدند با توان بیشتری ازشون مراقبت کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍