2777
2789
عنوان

خانما مامان دوقلوهام بیاید لطفا

120 بازدید | 20 پست

امروز مرخص میشم ولی بچه هام تودستگاهن ۳۲هفته به دنیااومدن میخام برم خونه ولی دلم توفکره اصلا نمیتونم برم ولی میگن عفونت میکنه بخیه هات برم خونه دوش بگیرم وبرگردم یا چیکار کنم توروخدا واسه سلامتی دوقلوهام دعاکنید رفتم دیدمشون انقدر گریه کردم عمرم روعمرشون دستگاه بهشون وصله برا تنفس 

خودمونم شهردیگه هستیم فقط دستگاه های اینجاخوبن 

این شرایطو داشتید خودتون یا اطرافیانتون

من ۳۵ هفته با وزن ۱۸۰۰

۷روز بستری موند ریه هاش ضعیف بودن ومشکل تنفس داشت الان ۲سال ونیمشه یه شریه که نگو🥲

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قدم نورسیده مبارک 🌹🌹🌹

اصلا جای نگرانی نیست این تایم باید بگذره حضور شما اونجا تاثیری نداره شما برو استراحت کن 

انشالله که بسلامتی ببریدشون منزلتون 

وقت برای مراقب ازشون  بسیار هست تا آخر عمر باید حواستون بهشون باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

منم دوقلو دارم تخت بغلم دوقلوهاش تو دستگاه بودن خیلی پیش میاد در مورد دوقلویی نگران نباش عزیزم حتما برو خونه چیزای مقوی بخور استراحت کن برای زودتر مرخص شدنشون نادعلی میخونم توصیه میکنم اصلا از غذا خوردنت نزن چون باعث میشه ضعیف بشی هم روحی هم جسمی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

آره دوقلوهای پسرداییم 

اوناهم مثل شما شهرستانی بودن بچه ها اهواز تو دستگاه بودن اصلا مشکلی نیست فقط روحیتو حفظ کن انقد بغلشون کنی انقد‌حرصت بدن توکلت به خدا باشه عزیزم قوی باش منم کشیدم بچه م ۱۲روز دستگاه بود خیلی سختم بود درکت میکنم فقط تجربه م میگه صبور و قوی باش و توکل کن 

عزیزم انشالله زودتر مرخص شن و بیان توی بغلتونجنسیتشون چیه این جیگرا؟😍

انشالله دعا کنید واسشون دورشون بگردم رو دستای کوچیکشون سروم بود من بمیرم که انقدر درد میشکن 

پسرن هردو

من یکماه طول کشید .ولی شهر خودمون بود. بودن مامان هایی که از ساوه می اومدن .همونجا هم تو اتاق مادرا می موندن.شما برو اول خونه یه دوش بگیر سرحال که شدی برگرد پیش نی نی ها.ان شاءالله خدا حفظشون میکنه

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن

آره دوقلوهای پسرداییم اوناهم مثل شما شهرستانی بودن بچه ها اهواز تو دستگاه بودن اصلا مشکلی نیست فقط ر ...

آره گفتن فقط اهواز مناسب دستگاهاش شهرماهم یکساعت فاصلست مامانم میگه تواین راها بری بیای بخیه هات عفونت میکنن ولی من دلم. نمیاد از بچه هام دورباشم اصلا طاقتشو ندارم

انشالله دعا کنید واسشون دورشون بگردم رو دستای کوچیکشون سروم بود من بمیرم که انقدر درد میشکن پسرن هرد ...

عزیزم خدا حفظشون کنه.انشاالله به زودی حالشون خوب میشه

اسماشون چیه؟

تا چند وقت دیگه قراره حسابی خستتون کنن و اتیش بسوزونن

من دوتا پسر خاله دو قلو دارم که ۲ سالشونه.

از دیوار راست میرن بالا و پدر همه رو دراوردن

خواهرشونم همین ماه پیش به دنیا اومد

آره گفتن فقط اهواز مناسب دستگاهاش شهرماهم یکساعت فاصلست مامانم میگه تواین راها بری بیای بخیه هات عفو ...

ببین اگه استراحت نکنی و سلامتیتو حفظ نکنی صدمه میبینی و بعدا نمیتونی از بچها مراقبت کنی و سختت میشه 

من یکماه طول کشید .ولی شهر خودمون بود. بودن مامان هایی که از ساوه می اومدن .همونجا هم تو اتاق مادرا ...

ممنونم عزیز انشالله تا مرخصم کنن ۴ظهر تابرسم ۶شب دوش بگیرم فردا صبح یا ظهر بیام پرستار گفت فعلا برو تماس میگیرم باهات ولی من اصلا طاقت ندارم تتهاشون بزارم