2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه میشه بیاید فکرم درگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 63 پست
نه عزیزم دکتر گفته بود بهش زیر ۳۰ سال سیستم ایمنی دفع میکنه کلا از بدن زگیلو ولی تبخال هرگز نمیره چو ...

ب هر حال باید بگه حق الناسه نگه هم بعدن میفهمه ابرو نمیزاره واسش

دختری با روح بنفش💜 

ب هر حال باید بگه حق الناسه نگه هم بعدن میفهمه ابرو نمیزاره واسش

خدا کمکش کنه،

میگه میترسم بگم خانوادم یچی بگن 

پسره خودش پرستاره میگم خب خودش میفهمه بعدا بدبخت میشی

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکش کنه،میگه میترسم بگم خانوادم یچی بگن پسره خودش پرستاره میگم خب خودش میفهمه بعدا بدبخت میشی

یا باید حقیقت بگه یا قید ازدواجو بزنه خدا ب دادش برسه 

دختری با روح بنفش💜 

نمیدونم میگه میگم شاید خودت داشتی😐

اینکه کار درستی نیست

هم پسره رو بیمار کنه و هم بگه مقصری و ...

پسر اگر هیچ ارتباطی با کسی نداشته قبلا، خیلی راحت میفهمه و دختر رو دروغگو اندر دروغگو میبینه و زندگی خراب میشه

مگر با مراقبت نمیشه که منتقل نشه؟ الان ایدز رو جلوی انتقالش رو گرفتن با مراقبت

لازم نیس بگه زگیل دارم تبخال دارم، بگه راستش بیماری مقاربتی دارم و خودمم نمیدونم چطور مبتلا شدم چون از وقتی یادمه بوده

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
اینکه کار درستی نیستهم پسره رو بیمار کنه و هم بگه مقصری و ...پسر اگر هیچ ارتباطی با کسی نداشته قبلا، ...

میترسه باور نکنه ،پسره خودش قبلا با یکی بوده و اینکه کادردرمانه پرستاره متوجه میشه از اول نبوده،.میگه خب میگم خودت داشتی شاید نهفته بوده،

دکتر اخه بهش گفته خیلیا دارن اصنننن علائم ندارن نهفته توبدنه،

بیچاره ۱۰ کیلو کم کرده تو این چند وقت انقد حرص خورده 

میگه من که با کسی نبودم دوست پسر نداشتم گناه نکردم بگم تاوان میدم یه آشغالی این بلارو سرم اورده 

الان برم بگم باور نمیکنه؟بعدا کوبید تو سرم چی؟بخاطر اشتباه یکی دیگه تا اخر عمر تاوان بدم،

بعدم رفته تراپیست 

تراپیستم گفته نگو به پسره😐😐😐

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
اینکه کار درستی نیستهم پسره رو بیمار کنه و هم بگه مقصری و ...پسر اگر هیچ ارتباطی با کسی نداشته قبلا، ...

راجب مراقبتم میگه دکتر گفته اگر رابطه با کاند.وم باشه و تو دوران عود نباش منتقل شدنش خیلیییی کمه درصدش اما بالاخره که چی؟اینا بچه دار نمیشن مگه😐

میترسه باور نکنه ،پسره خودش قبلا با یکی بوده و اینکه کادردرمانه پرستاره متوجه میشه از اول نبوده،.میگ ...

بهش تجاوز شده ؟ یا پسری گولش زده و باهاش رابطه گرفته و ...؟

پسره چقدر دوستش داره؟

عزیزم درسته این بیماری ها بیشترش از ارتباط ج هست، اما خب راه های انتقال دیگه ای هم هست و پسر نمیتونه به دختر تهمت بزنه، دختر بگه من موردی نداشتم میتونی کل روابطم تو دوست و دانشگاه و محل کار و همه جا رو بررسی کنی معلومه با کسی نبودم

به پسر هم باید حق داد که بترسه، صحبت سلامتی هست و نیاز به مراقبت شدید داره، یه جورایی رابطه زهرمار میشه

بجز اینا خدا رو چه دیدی شاید پسره خودشم‌ مبتلا باشه

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
منتقل میشه تبخال میگه زگیلم درمان شده کامل از بدنم دفع شده،میگه تیخال خطرناک نیس اما پزشکم گفته انگا ...

باید درمان بشه.در ضمن ۱۵ ساله احمق که نیست ،میدونه روابط خارج از عرف چیه مگه اینکه به زور بخوان بلایی سرش بیارن.

پزشک نگفته،اگر از وسیله بهداشتی استفاده کنه همسرش انتقال داره یا نه و اینکه بخواد بچه دار بشه چطور؟

بهش تجاوز شده ؟ یا پسری گولش زده و باهاش رابطه گرفته و ...؟پسره چقدر دوستش داره؟عزیزم درسته این بیما ...

تجاوز شده بهش بیچاره💔

باید بگه نگه بدتر گرفتار میشه...مگه نمیگیپسر کادر درمانه شاید کمک کرد که کامل خوب شد

از خانواده خودش میترسه 

سرشو میکنن

باید به پسره بگه حالا لازم نیست خیلیم بازش کنه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
باید درمان بشه.در ضمن ۱۵ ساله احمق که نیست ،میدونه روابط خارج از عرف چیه مگه اینکه به زور بخوان بلای ...

پزشک بهش گفته با کان.دوم باش و اینکه تو عود نباش اجتمال گرفتنش خیلییی کمه و اینکه گفته مردا کلا اجتمال نهفته بودنشونم کمه سیستم ایمنی بهتری دارن،

ولی خب این بیچاره بچه دار میشه  نمیشه که 

باید به پسره بگه حالا لازم نیست خیلیم بازش کنه

اصن باز کردن نمیخواد که یارو پرستاره این ف بگه می‌ره فرهزاد 

میفهمه دیگه