2777
2789

یکی از آشناها 

تبخال و زگیل تناسلی گرفته اما خودش مقصر نیس،

۱۵ سالش بوده که یه بیشرف گولش میزنه و باهاش درحد تماس پوست به پوست داشته نه رابطه کامل،

به این منتقل شده زگیلشو درمان کرده  که خطرناک بوده ولی تبخال درمان نمیشه الان فقط هرچند ماه عود نداره،با عود میکنه طبق چیزی که گفته ،خانوادشم نمیدونن،

خواستگار داره میگه نمیخوام بهش بگم من مگه چه گناهی کردم؟اگ باور نکرد چی؟اگ بهم تهمت زد چی؟؟؟

من فقط ۱۵ سالم بوده،(الان ۲۶ سالشه)نسبتشو نمیتونم بگم باهام چیه،

چیکار بکنه؟بنظر شما نگه به پسره؟

بگه اگر به پدرو مادرش بگن چی؟

دلم میسوزه براش💔

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
بره پیش پزشک.ببینه آیا این مشکل به همسرش منتقل میشه؟چکار کنه منتقل نشه.الان باید فکر سلامتی اون آقام ...

منتقل میشه تبخال میگه زگیلم درمان شده کامل از بدنم دفع شده،

میگه تیخال خطرناک نیس اما 

پزشکم گفته انگاری بهش تو عود رابطه نداشته باش فقط ،عذاب وجدان ولش نمیکنه 

از یه طرفم عاشق پسرس

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بره پیش پزشک.ببینه آیا این مشکل به همسرش منتقل میشه؟چکار کنه منتقل نشه.الان باید فکر سلامتی اون آقام ...

میگه اخه من چه گناهیی کردم بسوزم؟؟؟؟؟

اون پسرم گناهی نکرده که بخواد جوز گناه یکی دیگه بکشه

اره هم دلم برای اون پسر میسوزه هم این دختره،

خدا باعث و بانیشو لعنت کنه که دختر مردمو یه عمرررربیچاره کزد

خودتی ؟ درمان نداره

نه بابااااا خدا نیارع😐😐😐😐همین یه دردم مونده بود😂

نه ولی اشنای خیلی نزدیکمه،

اره میدونم تبخالش درمان نداره اما زگیلش که خطرناکه چرااا درمان داره🚶و درمان کرده این دختره،

میگه تبخال بی خطره 

بگم فک میکنه دوست پسر داشتم 

با چند نفربودم 

خدا مریضای جنسیو از رو زمین محو کنه الهی دختر بدبختو بیچاره کردن،

بنظر شما هم نگه؟

نه بابااااا خدا نیارع😐😐😐😐همین یه دردم مونده بود😂نه ولی اشنای خیلی نزدیکمه،اره میدونم تبخالش درم ...

زگیل ظاهری از بین میره ولی تا ابد ویروس باقی میمونه و پنهان میشه 

دختری با روح بنفش💜 

نه بابااااا خدا نیارع😐😐😐😐همین یه دردم مونده بود😂نه ولی اشنای خیلی نزدیکمه،اره میدونم تبخالش درم ...

انشالله مریضای جنسی مرگ سختی داشته باشن ب حق حضرت فاطمه زهرا بله باید بگه 

دختری با روح بنفش💜 

زگیل ظاهری از بین میره ولی تا ابد ویروس باقی میمونه و پنهان میشه

نه عزیزم دکتر گفته بود بهش زیر ۳۰ سال سیستم ایمنی دفع میکنه کلا از بدن زگیلو 

ولی تبخال هرگز نمیره چون ویروسش روی نخاع میمونه

انشالله مریضای جنسی مرگ سختی داشته باشن ب حق حضرت فاطمه زهرا بله باید بگه

به حق آبروی حضرت زهرا🖤الهی دردی بگیره بی درمون .اینجوری دختررو بیچاره و آواره کرده