2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه میشه بیاید فکرم درگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 63 پست
کاش تحقیق کنه ببینه را انتقال دیگه ای هم داره یا نهمجبور شد بگه از اون طریق مبتلا شدهببخشید اما اگه ...

اره دیگه مشاورم همینو گفته ،گفته اگر قبولم کنه بگه فدای سرت برای امروز فرداس فردا یه دعوا کنید هم به روی خودت میزنه هم تهمت میزنه برای کار نکردت،

هم اینکه شاید به خانواده خودش بگه و در نهایت به گوش خانوادت برسه 

الانم فقط من و خواهرش. میدونیم

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

فقط اگه خواست بگه از مومک و نمیدونم لیزر گرفتم حواسش باشه. ممکنه نامزدش عصبانی شه بره دعوا یا شکایت بعد دردسر شه یا مشخص که بیماریش قدیمیه. اگه خواست پنهان کنه همه جوانب بسنجه...

مهربان باشیم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش تحقیق کنه ببینه را انتقال دیگه ای هم داره یا نهمجبور شد بگه از اون طریق مبتلا شدهببخشید اما اگه ...

مثل اینکه خانما میگن داره از لیزرو مومک و اینا

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
شما کادر درمانی؟؟؟؟؟؟اطلاعاتتو کامله

فیزیک پزشکی خوندم و تو بیمارستان اشنایی دارم... اره عزیزم خیلیا تو همین سالن های ارایشگری و مومک و اپیلاسیون مبتلا میشن گناهی هم نکردن

فقط اگه خواست بگه از مومک و نمیدونم لیزر گرفتم حواسش باشه. ممکنه نامزدش عصبانی شه بره دعوا یا شکایت ...

مشخص که فک نکنم بشه 

دکتر گفته حتی پسره با اینکه کادردرمانه یه درصدم ببره ازت ازمایش آنتی بادیم بگیره معلوم نمیشه کی مبتلا شدی

مثل اینکه خانما میگن داره از لیزرو مومک و اینا

اره عزیزم از رو سر پروب لیزر و حتی سونوگرافی و دندانپزشکی و شانه و تیغ ارایشگری و دست الوده اپراتور، دستشویی عمومی هم داره

فیزیک پزشکی خوندم و تو بیمارستان اشنایی دارم... اره عزیزم خیلیا تو همین سالن های ارایشگری و مومک و ا ...

خیلی ممنونم الان شات پیامتونو براش میفرستم

فیزیک پزشکی خوندم و تو بیمارستان اشنایی دارم... اره عزیزم خیلیا تو همین سالن های ارایشگری و مومک و ا ...

ببخشید اینجور که دکترش گفته آنتی بادی هم فک نکنم معلوم کنه درسته؟؟

راستش من کارم با لیزردرمانی و سرطان و پرتوپزشکی هسته ای هست باز اینا رو از متخصص میکروبیولژیست بپرس

راستش من کارم با لیزردرمانی و سرطان و پرتوپزشکی هسته ای هست باز اینا رو از متخصص میکروبیولژیست بپرس

خیلییی لطف کردید❤️

تایمی که ویروس وارد بدن شه اصلا مشخص نمیشه رابطه جن. سی تازه یکسال بگذره معلوم نمیشه تایمش کی بوده این که هیچی

تایمی که ویروس وارد بدن شه اصلا مشخص نمیشه رابطه جن. سی تازه یکسال بگذره معلوم نمیشه تایمش کی بوده ا ...

اره دکترم گفته تایمش معلوم نیس فقط آنتی بادی اون ویروس معلومه

خیلییی لطف کردید❤️

میدونید بیچاره از خانواده که شانس نیاورده 

دلم میخواد واقعااااا خوشبحت بشه 

همه جوره کمکش میکنم زندگیش درست شه 

شما هم خیلی لطف کردید جواب دادید🤍❤️