2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از تب بالا میاره قطره استامینوفن بهش بده هر ۸ساعت یا هر ۶ساعت 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
به انتی بیوتیکه حساسیت دارهعوضش کن

اصلا نمی زاره توی دهنش بمونه تا مزه اش رو حس میکنه بالا میاره ...کوچیک تر که بود بهش میدادم مشکلی نداشت الان که مزه ها رو حس میکنه نمی زاره

دارو های دیگه هم همین طوره 

قطره استامینوفن و شربت ضد تهوع هم بهش میدم تا مزه اش رو تو دهنش حس میکنه بالا میاره 

عزیزم من تاپیکاتو یه نگاهی انداختم

بچت آلرژی غذایی داره

انتی بیوتیک به آلرژیک ها نمیسازه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

حساسیت به آنتی بیوتیک داره حتما باید عوض بشه . برای بچه توی این سن حتما پزشک اطفال باید دارو تجویز کنه و اگر حساسیت نشون داد باید سریع عوض بشه . من با بچه بزرگم این مشکل را داشتم واقعا اذیت می شدم ولی چاره ای نیست دارو را عوض کن و سری های بعد به دکتر بگو به چه داروهایی حساسیت نشون میده 

اصلا نمی زاره توی دهنش بمونه تا مزه اش رو حس میکنه بالا میاره ...کوچیک تر که بود بهش میدادم مشکلی ند ...

از آلرژیه دختر منم همینه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
از تب بالا میاره قطره استامینوفن بهش بده هر ۸ساعت یا هر ۶ساعت

نه تبش زیاد نیست 

مزه ا رو تا توی دهنش حس میکنه بالا میاره 

داروهای دیگه هم همین طوره من برای تبش فقط شیاف میزارم چون قطره اصلا نمی زاره تو دهنش بمونه هر چی هم سر و صدا کنیم که حواسش پرت بشه باز تا مزه اش می فهمه بالا میاره

انتی بیوتیکش چیه؟ همون لحظه بالا میاره؟ من پسرم برا ازیترو اینطور بود ناهارشو میداد بعد نیم ساعت بعد غذا میریختم تو قاشق هم دمای محیط شه بعد میدادم چون تو یخچال بود سرد میداد اینطور میشد

نه تبش زیاد نیست مزه ا رو تا توی دهنش حس میکنه بالا میاره داروهای دیگه هم همین طوره من برای تبش فقط ...

کجاش عفونت کرده؟

نه تبش زیاد نیست مزه ا رو تا توی دهنش حس میکنه بالا میاره داروهای دیگه هم همین طوره من برای تبش فقط ...

ببرش دکتر براش آمپول دیمترون بزنن اون وقت بالا نمیاره دیگه شربتش هم هست نمی‌دونم به زیر یک سال میشه داد یانه من دخترم وقتی کوچیک بود زود مسموم میشد و بالا می‌برد آمپول می‌زدیم خوب میشد انشالله زودی خوب بشه 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
انتی بیوتیکش چیه؟ همون لحظه بالا میاره؟ من پسرم برا ازیترو اینطور بود ناهارشو میداد بعد نیم ساعت بعد ...

اره ازیترومایسینه 

بچه ها میگن آلرژی داره 

ولی خوب من بچم بردم دکتر گفت آلرژی نداره 

آخه داروهای دیگه هم همین طوره قطره استامینوفن هم تا مزه اش می فهمه بالا میاره 

امروز شربت ضد تهوع هم بهش دادم بالا اورد

اره ازیترومایسینه بچه ها میگن آلرژی داره ولی خوب من بچم بردم دکتر گفت آلرژی نداره آخه داروهای دیگه ه ...

وقتی همه چیزو تف میکنه معلومه مشکلش با مزشه من پسرم خیلی خوب دارو میخوره فقط ازیترو اینطوری بود اونم اینطوری مشکلم حل شد... تا اونجا که بدونم آلرژی به دارو باشه کهیر و اسهال و اینا میده نه این که تف کنه. حالا اینطوری امتحان کن بعد ناهار بده با فاصله که هم معدش پر باشه هم سریع نداده باشی همم بذار گرم شه بعد بدع