بیبن اگه منظورت ررقص محلیه مثلا دست گرفتن که گروهیه اشکال نداره ولی اگه میخواد باهم تانگو برقصن ولحظات عاشقانه تداعی کنه براشون غلط کرده بزن جرش بده بعد وقتی تو جو عروسی قرار بگیره میاد باهات میرقصه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چون جلوی فامیلام کوچیک میشمفکر میکنن شوهرم فامیل دوسته منو ادم حساب نمیکنه
وا این چه فکریه😕
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
جدای از بحث محرم نامحرمی با این کارا فقط خودتو از چشم همه میندازی
با این اوصاف عروسی نگیر
یا کلاً زنونه مردونه رو جدا کنین شوهرت اصلاً نیاد سمت زن ها...
این روز هم در نظر داشته باش شاید یه وقت یکی بخواد دست بده با شوهرت یا ببوسدش
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیبن اگه منظورت ررقص محلیه مثلا دست گرفتن که گروهیه اشکال نداره ولی اگه میخواد باهم تانگو برقصن ولحظ ...
کی با دخترخاله و دخترعموش تانگو میرقصه آخه😂🤣
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
وا خودت بودی دوست داشتی شوهرت دست بنداز وور کمر دحترخالش که از قضا داف هم هست برقصه البته ببخش ریپ ز ...
لازم نیست دست بندازه دور کمرش والا!
ما عروسیامون مختلطه همه باهم میرقصیم
از این افکار مسخره هم نداریم