2777
2789
عنوان

دارم به ارایش عادت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 63 پست
ماسکای خونگی نزن گلم. سد دفاعی پوستو تخریب میکنن

وای بالاخره یکی پیدا شد بگ ماسکای خونگی مناسب نیس

البت غیراز عسل 

الوئه ورا حساسیت زاس

ابلیمو وانگور اینا اسیدیه

و...

اگ روتین پایه و اصلی ینی شوینده ابرسان ضدافتاب مناسب نوع پوستمون رو داشته باشیم و مرتب و مداوم استفاده کنیم قشنگ تا۵۰درصد پوستو اوکی میکنه باقیش با فیشال و تغذیه و ورزش و...

...
وای بالاخره یکی پیدا شد بگ ماسکای خونگی مناسب نیسالبت غیراز عسل الوئه ورا حساسیت زاسابلیمو وانگور ای ...

دقیقا 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بجای ارایش روتین پوستی رو شرو کن کرمپودر بزار کنار ولی ارایش چشمو لب خاسی انجام بدهو خودتو دوس داشته ...

شاید باورت نشه آخرین لار که کرم پودر و پنکک زدم ۱۰سالم یود 

از مال مامانم استفاده میکردم😅😂

وای بالاخره یکی پیدا شد بگ ماسکای خونگی مناسب نیسالبت غیراز عسل الوئه ورا حساسیت زاسابلیمو وانگور ای ...

اخه علتش چیه 

من الوورا میزنم ، ماسک سفیده تخم مرع هم میزنم 

جدی میگی چرا اخه

یا حساسیت زان یا مواد اسیدی دارن، اکثرا موادی که داخلش هست برای پوست صورت قوی ان

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

من یبار قبلا خر شدم چای ترش گذاشتم فقط چند دقیقه اضافه موند، پوست صورتم میسوخت و قرمز شد. دو هفته طول کشید خوب بشه 

من یبار قبلا خر شدم چای ترش گذاشتم فقط چند دقیقه اضافه موند، پوست صورتم میسوخت و قرمز شد. دو هفته طو ...

من الان الوورا میزنم ، سفیده تخم مرغ ، ماست و آرد نخود. 

تا الان مشکلی پیش نیومده اخه

من الان الوورا میزنم ، سفیده تخم مرغ ، ماست و آرد نخود. تا الان مشکلی پیش نیومده اخه

اینا به مرور اثر میذارن 

ماست هم خودش لایه برداره

یه جاهایی لازمه خب

منم دانشگاه میرم آرایش کامل دارم

البته واقعیتش چون تدریس یارم اصلا نمیشه هم ساده برم

ساده بری بچه های کارشناسی حساب نمیبرن ازت 

الان فک میکنن یه گرگ هفت خطم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
مطمئنا کسی که ارایش داره باکلاس تر به نظر میاد😐

اصلا اینطور نیست 😐

اتفاقا اونایی ک بدون آرایش و هیچ فیک بودنی بیرون میرن و با همون حال زیبا هستن،اصلا خیلی شیک و لول آپن

و من از کسایی ک خیلی زیاد ارایش میکنن بدم میاد 

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤