2777
2789
عنوان

دارم به ارایش عادت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 63 پست
این واسه اونایی هست که پوست خودشون صاف و شفاف باشهلباشون قرمز و لپاشون در حالت طبیعی گل انداخته باشه ...

چرا فک میکنین زیبای اونم طبیعی ینی پوست صااااف و بی عیب و نقص و لبای قرمز صورتی و...

هر ادمی با هرشکلی زیباس

و یکم کمتر تو فضای مجازی باشین خودتونو با بلاگرای عملی و فیلتراشون مقایسه نکنین

...
این واسه اونایی هست که پوست خودشون صاف و شفاف باشهلباشون قرمز و لپاشون در حالت طبیعی گل انداخته باشه ...

چون هیچ کس ب طور طبیعی پوست انچنان صاف و بی لکو جوش نداره حتی بهترین روتینارم بزنی بازم بالاخره روزی پیدا میشن چروک و لک و..روتین پیگشیری میکنه تا حدودی و ب تعویق میندازه این روند پیری رو

مگ کارای تهاجمی انجام بدی همیش

غیراز بلاگرا و تو اینستا شما ب چشم خودت دوربرت دیدی کسی ک هیییییچ مشکلی نداشته باش پوسش مث پوست بلاگرا انچنان صاف باش؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا اینطور نیست 😐اتفاقا اونایی ک بدون آرایش و هیچ فیک بودنی بیرون میرن و با همون حال زیبا هستن،اصل ...

دیقا منم دیدم واقعا از نظر منم زیباترن

من حتی بلاگری رو میشناسم ک صورتش با وجود روتین و ...بازم جوش داره و بدون فی‌لتر و ارایش واقعا هم زیباس

...
من یبار قبلا خر شدم چای ترش گذاشتم فقط چند دقیقه اضافه موند، پوست صورتم میسوخت و قرمز شد. دو هفته طو ...

برا همیناس میگم هرچیزی استفاده نکنین گاها عوارضش جبران ناپذیره

تا وقتی این همه روتین پوست و مو و...باکیفیت هس چرا اخه این چیزا

...