2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جلوی مسمویت و چیز سمی رو هر چی زودتر بگیری بهترهمنم هزار مورد داشتمولی بخاطر یک موضوع کات کردم

ینی کار خوبی کردم؟اگه هم ادامه میدادم مبومد خواستگاری میگفتم نه یهو بدتر نمیشد؟

درستهبهترین راه حل اینه کلا وارد رابطه نشیم😂به دردسرای بعدش نمی ارزه واقعا

والا قبلا هم با یکی بچدم بهم خیانت کرد حتی من راحت ولش کردم الانم لخشیدمش نمیدونم این چرا گیر داده اخه☹️

از اول دوستش داشتی که باهاش وارد رابطه شدی؟

نه .اوایل رفته بود مسافرت فالورم بود از دوس داشتن برام کادو خریده بود گف بیا قرار ببر .منم رغتم تشکر اینا کردم بعد دیگه از ذودرواسی حرف میزدم باهاش .بعد یکم گذشت صمیمی شد گفتم هدفم ازدواج نیستا گف باشه منم ب فکرش نیستم چون هنوز خونه زندگی ندارم .الان ی مدت گذشته دیگه دیدم خبلی روم غیرتبه گفتم بذار تموم کنم  بدتر نسه الان میگم کات میگه مگه چ بدی کردم باید بمونی باهام من برا ازدواج میخوام تو ذهنم در موردت چقد فک کردم در مورد ایندمون

نه .اوایل رفته بود مسافرت فالورم بود از دوس داشتن برام کادو خریده بود گف بیا قرار ببر .منم رغتم تشکر ...

حالا میگفت میمومی لاهام میگفتم نمیدونم بخدا گیر نده .همیشه میگفتم دیگه نمیدونم دوس نداشتم یهو نه بگم ناراحت شه چیکار کنم رک نیستم اصلا 

نه .اوایل رفته بود مسافرت فالورم بود از دوس داشتن برام کادو خریده بود گف بیا قرار ببر .منم رغتم تشکر ...

خب وقتی دوسش نداشتی چرا باهاش وارد رابطه شدی؟به بعدش فکر نکردی که طرف وابسته ات میشه؟مگه بچه بازیه اخه همینطوری الکی الکی وارد رابطه بشی بدون هیچ احساسی بعدم بخوای ولش کنی...

حالا این که تموم شد ولی تا وقتی که به طرف حس نداشته باشی و هدفت رابطه پایدار نباشه بنظرم وارد رابطه نشو

خب وقتی دوسش نداشتی چرا باهاش وارد رابطه شدی؟به بعدش فکر نکردی که طرف وابسته ات میشه؟مگه بچه بازیه ا ...

بخدا نمیتونستم بگم.از رودرواسی مونده بودم باهاش.الان چیکار کنم ؟نبخشتم...

الان اگه احساس گناه بگیری این چرخه ادامه داره؟از سر رو دروایسی باهاش ازدواج می کنی برا رودروایسی بچه ...

همین دیگه .هم حس گناه دارم هم بقول خودت از رودرواسی باید بمونم تا اخر عمرم

بخدا نمیتونستم بگم.از رودرواسی مونده بودم باهاش.الان چیکار کنم ؟نبخشتم...

حتما رو قدرت نه گفتن کار کن...اینطوری نه خودت بعدش اذیت میشی نه بقیه

الان که هیچی دیگه حتی اگرم باز باهاش بمونی بیشتر میشه حسش و شرایط بدتر...

از اولم که بهش گفته بودی برا ازدواج نمیخوای بمونی پس عذاب وجدان نداشته باش و کلا دیگه بلاکش کن حرف نزن باهاش