2777
2789

من یه شکری خوردم حدود دو ماه پیش توی ماه چهارم بارداری رفتم تشکیل پرونده دادم.حالا هر هفته یا ده روز یه بار زنگ میزنن بیا واسه فلان بیا واسه بهمان.هرچی میگم دکترم گفته پله زیاد بالا و پایین نرو میگن ولی باید بیای.به بار نامه میدن دکترت امضا کنه،یه بار میگن معاینه و...خب من هرماه پیش دکترم چک میشم و دارو هم مصرف میکنم چرا ول کن نیستن؟

از طرفی هم میگم خب شاید لازمه که مدام تماس میگیرن.

شما هربار میرفتید؟

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون دکتر خودت کافیه

منم همینو میگما،ولی وقتی اصرار میکنن میگم شاید یه چیز هست من نمیدونم😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  

بهداشت نرفتم. همون دکتر کافیه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
کدوم شهری؟ چه پیگیرن!نه والا برا واکسن بچه مونم زنگ نمیزنن .

یکی از شهرستانای استان اصفهان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همینو میگما،ولی وقتی اصرار میکنن میگم شاید یه چیز هست من نمیدونم😂😂

بیخیال. برو پرونده رو بگیر که دیگه زنگ نزنن

خودت هم نرو، همسرت رو بفرست چون خودت رو اذیت میکنن

🤍.
من هيچ وقت نرفتم فقط براي واكسن بچه ها ميرم بقيه پيش دكتر

خب پس منم نمیرم دیگه تازه انقد معطلی هم داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره میرفتم.....

ماه آخر دکترمم پرسید میری بهداشت چه کار میکنن.....گفتم فشار و صدای قلب بچه و وزن و....‌‌

گفت اگه بهداشت بری همون هفته درمیون بیا پیشم وگرنه هر هفته .

یکی این یکی یه بارم .....دخترم تحرکش توی هفته 36کم شد رفتم بهداشت کنترل کردم گفتم ضربانشم افت کرده ....رفتم بیمارستان آن است تی و ....وصل کردن وووووخلاصه به خیر گذشت .....یادمه روزهایی بود که دکترم تو دسترس نبود

بهداشت نرفتم. همون دکتر کافیه

منم قصد نداشتم ولی دور و بریام گفتن پرونده داشته باشی بهتره نمی‌دونم بعدها واسه کارا و واکسنای بچه.ولی پشیمون شدم😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیخیال. برو پرونده رو بگیر که دیگه زنگ نزننخودت هم نرو، همسرت رو بفرست چون خودت رو اذیت میکنن

آره همین کارو میکنم،ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40