2777
2789

راهکار چیه واقعا؟ 

خیلی سخته کاملا باهم متفاوتیم 

مثلا از بعضی کارهاش خیلی بدم می گیره بهش می گم زشته نکن اما عادت کرده به عنوان مثال وقتی با پدرم یا مادرم یا هر شخص دیگری که ازش بزرگتره از ضمیر تو استفاده می‌کنه سلام و علیک که کلا بماند اصلا اینجور مسائل براش مهم نیست 

یه عادت بده دیگه که داره خونه کسی بریم از چیزی خوشش بیاد وسیله ای چیزی برمی داره با پرویی تمام😑کم کم این رفتارا داره رو مخم می ره خجالت می کشم

مهمون غریبه بیاد با شلوارکه باید زورش کنم تا بره شلوار درست حسابی بپوشه

بعضی وقتا حس می کنم شاید من خیلی سخت گیرم شاید من بدم نمیدونم واقعا😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیرم سخت گیر نیستی منم با پدر مادر خودم راحتم ولی با مادرشوهر پدرشوهر همش از شما استفاده میکنم بالاخره ی درجه دور تر و سنگین تره 

و کلا آدم باید حد خودشو بدونه باهاش صحبت کن بگو از رفتارهاش بدت میاد و اصلاح کمه چون باعث خجالت و آزارت میشه

اونجا ک نوشتی از چیزی خوشش بیاد برمیداره شاخم در اومد خدایی

مگه بچس آخه؟ خوشش میاد بره بخره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ابدا سختگیر نیستی

اولین داره دارم جایی میگم اینارو حتی لباس پوشیدنش هم باب دلم نیست همیشه لباسش از پشت کوتاه و خیلی ببخشید لباس زیر دیده میشه بیرون جایی بریم خیلییی بدم میاد بقیه میگن تو میتونی تغییرش بدی دسته خودته اخه اون 20 خورده ای سال همینجوری زندگی کرده

اونجا ک نوشتی از چیزی خوشش بیاد برمیداره شاخم در اومد خداییمگه بچس آخه؟ خوشش میاد بره بخره

بیشتر خونه خواهراش اینجوریه فامیلای خودش میگه لازم نداری که

ولی چند وقت پیش رفتیم خونه دوست بابام ساعتشو برداشت گفت چه قشنگه اونم گفت اره خراب شده باید بندازم شوهرمم سریع برداشت گفت من برمیدارم ولی تا اخر که اونجا بودیم دوست بابام انگار بهش برخورده بود