2777
2789
عنوان

چرا پسرا میگن صبح بیدارم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 117 پست
فقط خودتو جلو مامان دوستت خراب کردی ک🤣🤣🤣

اخه بگو احمق چرا به اون همه چی رو توضیح دادی حالا 😑اونم نامرد هروقت منو میبینه یادم میندازه میگه یادته فلان روزو 🙄

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
خیلی خودم همیشه میگم خدا بهمون رحم کرد همیشه تا ۸ شب بیرون دور میزدیم حتی تا خارج شهر میرفتیم برمیگش ...

باز تو میگی خونه دوستت هستی، من رفتنی بیزون چی باید بگم🤣🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خودم همیشه میگم خدا بهمون رحم کرد همیشه تا ۸ شب بیرون دور میزدیم حتی تا خارج شهر میرفتیم برمیگش ...

حالا من خانوادم سر شوهرم خیلی مخالف بودن بخاطر همین خیلی کتک خوردم تو سن ۲۳ سالگی مامانم گوشیم میگشت که بفهمه باهاش دوست نیستم تا این حد بگم بعد یه بار سرکار پیچوندم رفتیم باهم دانشگاه ثبت نام کردیم مامانم زنگ زد گوشیم جواب ندادم زنگ زد تلفن شرکت برنداشتم بعد گفتم با فلان دوستم که همکارمم بود بیرونم بابام رفت سرکار مچم گرفت آبروم پیش همه رفت  

باز تو میگی خونه دوستت هستی، من رفتنی بیزون چی باید بگم🤣🤣🤣

دنبال بهونه باشی خودش میاد تو ذهنت 😁فقط کافیه یکم فرز و تیز باشی 

(بچه ی مردمو از راه بدر کردم رفت 🤣🤣)

دنبال بهونه باشی خودش میاد تو ذهنت 😁فقط کافیه یکم فرز و تیز باشی (بچه ی مردمو از راه بدر کردم رفت � ...

میدونی من فرز هستم اما اهل اینکه خونه دوستم برم واینا،نیستم اکه بگم خونه دوستمم میفهمنن دروغ میکم🤣🤣🤣🤣

حالا من خانوادم سر شوهرم خیلی مخالف بودن بخاطر همین خیلی کتک خوردم تو سن ۲۳ سالگی مامانم گوشیم میگشت ...

چه سخت گیر 

ولی مهم اینه به هم رسیدین اونا کلا شده یه خاطره حالا تلخ یا شیرین مهم نیست 

دنبال بهونه باشی خودش میاد تو ذهنت 😁فقط کافیه یکم فرز و تیز باشی (بچه ی مردمو از راه بدر کردم رفت � ...

البته از اوناش نیستم تا شب بیرون بمونیم،باید تفریحمون رو انجام بدیم تا عصر برگردم خونه🤣🤣🤣🤣😍

اخه بگو احمق چرا به اون همه چی رو توضیح دادی حالا 😑اونم نامرد هروقت منو میبینه یادم میندازه میگه یا ...

میگم دیگه دیگران یادشون نمیره تا ابد میگن به ادم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

[QUOTE=362687966]میدونی من فرز هستم اما اهل اینکه خونه دوستم برم واینا،نیستم اکه بگم خونه دوستمم میفهمنن دروغ میکم🤣 ...[/QUOTE

پس دنبال یه جای دیگه باش 😃 

ولی انصافا حق میدم به پدر مادرا الان خودم دوتا بچه دارم همیشه نگرانم 

اره عزیزمسر چیزای کوچیک، فرصت هارو از دست ندهبالاخره هر ادمی خوبی وبدی داره ،مهم اینه ویژکی های خوبش ...

اره بدیاش زیاد نیستا فقط بیش از اندازه تو کار خونه تنبل و بعضی وقتا خیلی بی فکر میشه مثلا چندروز پیش رفتم با کسی جایی سرکار تا یازده شب اومدم خونه میبینم نه چایی دم کرده نه به فکرش رسیده یه سوسیس سرخ کنه شام بخوریم گشنه خوابیدیم فرداش گفتم ایراد از منه باید میگفتم بهش گفتم امشب شام سوسیس سرخ کن چایی بذار من اومدم خستم اومدم خونه دیدم واسه خودش سرخ کرده ساعت شیش خورده بعدش تب کرده مریض شده دیگه واسه من سرخ نکرده میگه حالم بده می‌خوام بخوابم تو خودت سرخ کن بخور دوباره گشنه خوابیدم