2777
2789
عنوان

چشم همه دنبالمه جز همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 29 پست
این عادیه ک خودارضایی میکنه و ماهاس ما جدا میخابیم؟من تازه عروسم اینا عادی نیس

دلیلش همینه که سرد شدید

بعد همه چی خوبه این خوبه الان خیلی بده جاتون جداشده 

علتشم همون خودارضایی ترکش کنه تا دوباره روابطتتون گرم بشه حتما هم دوباره پیش هم بخوابید

خیر عادی نیست باید باهاش صحبت کنی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همزاد ک همه دارن ولی بعضیا خوبه براشون اتفاقای خوب و خیر برکت میاره برای یکی ام ک بد ذاته گره مینداز ...

عزیزم من کاری ب اون موضوعات خرافه ندارم ولی باااازم ب شوهرت ۴ دستی بچسب چون اون پسرا و مردایی ک گفتی عاشقت نشدن یا دوست ندارن فقط از سر هوس بوده و بخاطر کثافت کاری شون دنبالت راه میکنن ن ک عاشق چشم و ابر ت شده باشن و تورو برا ازدواج و زندگیشون بخوان پس قدر همون شوهر رو بدون و ب اون بچسب نذار این آشغالا تورو از شوهرت و زندگیت دور کنن

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

باید با هم بشینین صحبت کنید 

متوجه بشین مشکل کجا هست 

کسی جز خودتون نمیتونه کمکت کنه

خود.....رو اکثر مردا دارن چون از مجردی عادت کردن

ولی اگه همیشگی باشه نه اصلا خوب نیست 

باید به شما و نیاز روحی جسمی شما هم توجه کنه ؛وظیفشه

عزیزم مشکلاتت زندگی ات رفتی ب همزاد نداره چون همه مشکلات دارن هرکی ب یک نحوی  درسته همه ما همزاد داریم کنارمون اونم یکی نه دوتا یکی ب شکل فرشته و یکی شیطون یا شوهرت ازت سردشوده ودوستت نداره دیگه  یا زیر سرش بلند یا مشکلات اقتصادی داغونش کرده دلیل هاش ایناست لطفا اونقدر ب جای جن گیرها و رمال ها نرو نذار جن بیشتر از این وارد زندگیت بشه 

سلام میگن دیگه چهره بعد یه مدت عادی میشه اخلاق و رفتار و سواد رابطه که زندگی متاهلی رو گرم نگه میداره 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
عزیزم من کاری ب اون موضوعات خرافه ندارم ولی باااازم ب شوهرت ۴ دستی بچسب چون اون پسرا و مردایی ک گفتی ...

ای بابا خانوم من چی میگم شما چی میگی من اگ دنبال ابن کارا بودم چرا میومدم تاپیک‌بزنم اخه من مشکلم چیز دیگس شما اصل و ول کردی چسبیدی ب فرع 

سلام میگن دیگه چهره بعد یه مدت عادی میشه اخلاق و رفتار و سواد رابطه که زندگی متاهلی رو گرم نگه میدار ...

الان خوندم خود ارصابی داره غذاهایی که طبع شوهرت رو درست کنه به خوردش بده خودت هم زیاد براش عشوه بیا توی رابطه هم طوریکه احساس نابلدی نکنه راهنمایی کن حواست باشه چه لذت نبرین و چه اشکارا طوری راهنمایی کنی که انگار بلد نیست هر دو بیشتر از هم جدا تون میکنه 

هر روز توی خونه هم لباس لختی نپوش به چشمش عادی بشه شیک و تمیز باش ولی لباس لختی و تحریک امیزت فقط برای رابطه باشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
منم میخواستم بگم نمیدونم چرا فک میکنن خاصن و همه دنبالشون دنبال خیلی ها میرن

🤌

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚