2777
2789

بچه ها من از بچگی فقط برای دیگران زندگی کردم که اونا ناراحت نباشن اونا بهشون برنخوره اونا ترکم نکنن و ازدواج هم کردم همین جوری به خواسته های شوهرم و خانوادش تن میدادم که اونا ناراحت نشن بهشون برنخوره خودمو تغییر دادم رو من تسلط پیدا کردن که هر خواسته ای دارن انجام بدم وگرنه چه خودش و چه خانوادش تهدید به طلاق و بدرفتاری میکردن  روانشناس های دیگه چقدر رفتم ولی راهکار الکی میدادن محبت کن سیاست داشته باش و همشون بی فایده تا نرفته بودم پیش روانشناس نفهمیده بودم وقتی رفتم پیش روانشناس گفتم من با شوهرم و خانواده شوهرم مشکل دارم و هر کاری میکنم براشون باز کم هستم و راضی نمیشن و سواری میگیرن بهم گفت مشکل تو نیست مشکل اوناست که اینجوری هستن و تو همین جور که هستی نمی‌خوان  چرا باید دست و پا بزنی که دیگران رو نگه داری و خودتو تغییر بدی یه وقت ترکت نکنن و باز یه چیزی برای گفتن دارن و خودت چی پس و چقدر خودت مهمی و فهمیدم خودم رو اصلا دوست ندارم که اینجوری هستم و یجوری خلع و بیماری درونم هست که خودم رو فراموش کنم دیگران رو راضی نگه دارم که راضی هم نمیشن و منتظر هستم همیشه یکی برام کاری کنه ولی در واقع خودم میتونم یه کاری برای خودم بکنم که اینا برمیگرده به گذشته و بچگی من که باید روی اون کار کنم فقط حرف آخرش رو نفهمیدم گفت برو خونه پیدا کن بهم گفت جلو دیگران با سلیطه بازی بخوای چیزی رو بفهمونی فایده نداره تازه محاکمه هم میشی باید رک و قاطع باشی و بفهمونی بهشون اینو نفهمیدم چجوری بنظر شما چقدر حرف این روانشناس درسته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من کاملا درسته 

اون ها تو رو تو تله روانی میندازن 

تله طرد تله بی ارزشی 

و اینجوری سعی میکنن تو رو واردار به کاری که می‌خوام بکنند 

در واقع دست رو‌نقطه ضعفت میزارن و کنترات میکنن 

اما نباید تو بازیشون بیافتی 

درست گفته . باید قوی بشی 

تا کی میخواهی باج بدهی . طرحواره ایثار و قربانی میشه

نترس حرفتو بگم با قطعیت و واضح اما احترام . از بس نگفتی عادت کردن . باید از یه جایی شروع کنی 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

درست گفته . باید قوی بشی تا کی میخواهی باج بدهی . طرحواره ایثار و قربانی میشهنترس حرفتو بگم با قطعیت ...

چشم عزیزه دلم دقیقا اصلا بزار ترک کنن جز خودم چی مهمه چرا باید بریزم تو خودم بشم این که الان هستم