2777
2789
عنوان

خانواده همسرم خیلی تو زندگیمون دخالت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 38 پست

ما هر چی تلاش کردیم نذاشتن خونه اجاره کنیم 

و گفتن باید تا یه مدت تو فلان اتاق پیش خودمون باشید 

و کلی وعده دروغ که براتون کاملش میکنیم و این حرفها 

.

از تمام ظلم های دیگه بگذریم که جای گفتن و وقتش نیست

از فردای عروسی نامادری همش منو سوال پیچ میکرد که برای فلان موضوع چه کردید؟

صبح

ظهر

عصر

شب 

همش می‌پرسید 

شب ها میموند پشت پنجره از عمد که من سایه ش رو ببینم و به حرفامون گوش میداد 

من هم خیلی روی این مسائل حساس هستم 

و دوست ندارم خصوصی ترین مسئله زندگیم سر زبانها باشه 

چهارتا دختر داره 

میخواستن از جزییات باخبر باشن 

اونوقت دخترای مجرد هم حتی 

کلا موجودات عجیبی هستن 

در صورتی که ظاهری نرمال دارن 

دیگه دیدم اونجا جای زندگی نیست 

یهو میومدن تو اتاق 

همش سوال پیچ 

کلا کسی شاید باورش نشه 

اما سر این موضوع حسادت داشت و تلاش می‌کرد تعطیلش کنه 

بماند کارایی که میکرد 

یه هفته شد 

با تمام اون خستگی جهاز برون و عروسی و برنامه ها 

افتادیم دنبال خونه

با کلی وام و قرض 

یه واحد کوچیک اجاره کردیم و رفتیم 

عذابی نبود که سرمون نازل نکردن 

اصلا دوست ندارم به اوایل ازدواج و شروع زندگی مشترک فکر کنم ...هر چند همچنان ظلمهاشون ادامه داره.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما

من دستم خورد و تو واتساپ زنگ زدم به خواستگاری که بهش جواب رد داده بودم. (بعد 3 روز از جواب رد) بعد دو ساعت دیدم پیام داده که وقت داری حرف بزنیم. منم جواب دادم در چه موردی. اونم گفت چون شما تماس گرفته بودین میخواستم ببینم چیکار دارین. منم عذرخواهی کردم و گفتم دستم خورده بود. ایشونم گفت فکر کردم نظرتون عوض شده. نمیدونستم چی بگم. همینطوری نوشتم خیر چون عقاید آدم عوض نمیشه. اونم پیام داد ولی من و شما توی مسائل اصلی هم نظر بودیم. دیگه نمیدونستم چی بگم. سر کلاس بودم و اصلا تمرکز نداشتم. پیام دادم من الان تمرکز ندارم پاسخ بدم. اونم دیگه پیام نداد. منم ندادم. با دو تا مشاور حرف زدم گفتن اشکالی نداره پیام بدی و دوباره حرف بزنین ولی خودم احساس میکردم با این کار کوچیک میشم و دیگه پیامی ندادم. تا اینکه کسی که ایشونو معرفی کرده بود تماس گرفت که این آقا گفته من با مشاور حرف زدم و گفته اگر دختر خانم قبول میکنه یه بار همو حضوری ببینین. (چون فقط 2 بار تلفنی حرف زده بودیم). منم گفتم باشه. الان چند روز گذشته و ایشون نه پیام دادن نه هیچی. من ازین کارشون خوشم نیومده و میخوام اگر پیام دادن بگم نرم عوض شد و نمیام برای دیدار حضوری

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

من کسی ازم بپرسه میگم از قبل داشتم 

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
ما هر چی تلاش کردیم نذاشتن خونه اجاره کنیم و گفتن باید تا یه مدت تو فلان اتاق پیش خودمون باشید و کلی ...

کاملا قابل باوره 

کسی که از عروس توقع داره تو یه اتاق زندگی کنه طبیعیه که دخالت رو حق خودش می‌دونه 

این وسط وظیفه اول شوهرتون بوده که از حریم زندگیش دفاع کن و اصلا از اول شما رو نبره تو یه اتاق 

ما هر چی تلاش کردیم نذاشتن خونه اجاره کنیم و گفتن باید تا یه مدت تو فلان اتاق پیش خودمون باشید و کلی ...

جزییات و قیمت خریدهای که بماند

قیمت جوراب 

دفعات حمام 

بیرون رفتن 

مهمونی رفتن 

مهمون اومدن 

خوابیدن 

غذا خوردن 

آرایشکاه رفتن 

درس بچه 

از همه چی همچنان می‌خوان سر در بیارن 

با اینکه خودم شخصیتی دارم اینچیزای دیگران اصصصصصلا برام مهم نیست و هیچوقت نمیپرسم 

حتی از خواهرم

کاملا قابل باوره کسی که از عروس توقع داره تو یه اتاق زندگی کنه طبیعیه که دخالت رو حق خودش می‌دونه ای ...

خیلی تلاش کردیم هردومون 

اما با زبون بازی و دلایل الکی مجبورمون کردن

من دستم خورد و تو واتساپ زنگ زدم به خواستگاری که بهش جواب رد داده بودم. (بعد 3 روز از جواب رد) بعد د ...

اگه تماس گرفتن علت رو جویا شویم اگه دلیل قانع کننده بود برای دیدار حضوری برید اگر که نه خیر نرید گاهی دلیلی وجود داره و مشئله ای پیش اومده 

جزییات و قیمت خریدهای که بماندقیمت جوراب دفعات حمام بیرون رفتن مهمونی رفتن مهمون اومدن خوابیدن غذا خ ...

باید سفت و سخت و شفاف پای مرزهاتون بایستید آدمی که به شما بی احترامی می‌کنه و بارها پاشو فراتر میزاره لایق احترام و چشم پوشی نیست 

اگه تماس گرفتن علت رو جویا شویم اگه دلیل قانع کننده بود برای دیدار حضوری برید اگر که نه خیر نرید گاه ...

ممنون. علت رو بپرسم فکر نمیکنن من عجله دارم یا مشتاقم؟ در واقع ناراحتی من از اینه که حتی یه پیام ندادن بگن مثلا این هفته یا هفته ی آینده یا مثلا بپرسن کجا بریم بهتره

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
ممنون. علت رو بپرسم فکر نمیکنن من عجله دارم یا مشتاقم؟ در واقع ناراحتی من از اینه که حتی یه پیام ندا ...

نه نشون میدین که برای خودتون و زمانتون ارزش قائل هستید شما هم برای دیدار چند روزی ایشون رو معطل کنید و بگید چند روزی کار دارم 

باید سفت و سخت و شفاف پای مرزهاتون بایستید آدمی که به شما بی احترامی می‌کنه و بارها پاشو فراتر میزار ...

از ناچاری رفتم با مشاور صحبت کردم  وقتی جزئیات رو مطرح کردم 

گفت قطع ارتباط کنید 

فقط همسرم از یک مادر دیگه س 

و بقیه بچه ها از نامادری هستن 

همه مثل مادرشون شدن 

پدر همسرم از ترس و از خدا نشناسی پشت اوناس 

با اینکه کامل می‌دونه چه آدمهایی هستن

از ناچاری رفتم با مشاور صحبت کردم وقتی جزئیات رو مطرح کردم گفت قطع ارتباط کنید فقط همسرم از یک مادر ...

اگه نمی‌تونید فعلا قطع ارتباط کنید ارتباطتتون‌ رو خیلی محدود کنید وقتی میرید سریع برگردید زیاد نمونید تلفنی خیلی کوتاه صحبت کنید و وسطش بگید بچه م کار داره غذا میخواد و....زود قطع کنید