2777
2789
عنوان

مصرف قرص اوابوست در دوران شیردهی برای بارداری مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 21 پست

اگه طبیعی بودی میتونی اقدام کنی

اوابوست نمیتونی استفاده کنی

زیر ۲ سال فاصله بین بارداری میشه جزئی از بارداری های پرخطر و باید قبل از اقدام تحت نطر متخصص باشید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش قشنگه همه سختیاش قشنگه

بارداری اول خودت تنها بودی 

بارداری دوم با توجه به بچه اول خیلی سخت میشه 

بچه اول مراقبت ویژه میخواد و همش بغل و ... 

تو این شرایط بارداری فکر کنم خیلی سخت باشه 

و اینکه بچه اول هم اینجوری نمیتونه دو سال شیر بخوره فکر کنم 

بدن کم میاره 

از اونور بچه داخل شکم تغذیه کنه ازت 

از اینور بچه شیر بخوره 

بدنت نابود میشه 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بارداری اول خودت تنها بودی بارداری دوم با توجه به بچه اول خیلی سخت میشه بچه اول مراقبت ویژه میخواد و ...

با شروع بارداری طعم شیر عوض میشه...

بچه دیگه نمی‌خوره 

از سه ماهه دوم به بعد هم دیگه مادر نباید شیر بده

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
با شروع بارداری طعم شیر عوض میشه...بچه دیگه نمی‌خوره از سه ماهه دوم به بعد هم دیگه مادر نباید شیر بد ...

آره شنیدم 

ولی رفتم تو گوگل دیدم مانعی نداره شیر بده 

ولی تو حالت عادی هر کی دیدم بچه خودش نخورده دیگه 

در حق بچه اول ظلم میشه در این صورت هم برای شیر و هم از لحاظ رسیدگی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

آره شنیدم ولی رفتم تو گوگل دیدم مانعی نداره شیر بده ولی تو حالت عادی هر کی دیدم بچه خودش نخورده دیگه ...

تحریک سینه از نیمه دوم بارداری خیلی خیلی خطرناکه

کلا باعث باز شدن دهانه رحم میشه

ولی هفته بارداری که بره بالا زایمان زودرس میاره😑

تحریک سینه از نیمه دوم بارداری خیلی خیلی خطرناکهکلا باعث باز شدن دهانه رحم میشهولی هفته بارداری که ب ...

منم همینو شنیدم 

ولی میگم که  الان رفتم گوگل خوندم که تحریکات اونقدر نیست که باعث زایمان زودرس بشه 

ببین 

حالا بر فرض که شیر بده و مشکلی نباشه 

اصلا بدن کشش نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35