2777
2789
عنوان

خانوما بیاین اینجا منو راهنمایی کنید میخوام بگم شوهرمو بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 36 پست
واقعا دروغه؟ خیلیا میزارن ک ازش جواب گرفتن

ساده دل اونایی که میگن جواب گرفتیم دستشون با شاخهای مجازی تو‌ یک کاسس برای سر کیسه کردن ملت نادان

شاخهای مجازی یمشت گداگشنه‌که‌مردمو ساده گیر اوردن و از نادانی مردم‌سواستفاده میکنن

دوسال پیش ی پیج زدم فالور داشتم ی پستهای چرت و مسخره ایی میزاشتم که نه علمی‌بود نه محتوایی داشت 

دوهزار نفر لایک‌میکردن‌😑

به شوهرم‌میگفتم واقعا انقدر مردم نادان و‌ابله ایی داریم ؟؟!

به نظرم این لجبازی و اذیت کردن هم با همسرتون هست احتمالا با ازدواج شما مخالف بودن همسرتون پافشاری کرده.......الآنم سنگر گرفتن و به روش های مختلف اذیت میکنن

متاسفانه همسرتون حامی نیست

حتی اگه خانواده‌اش هم مخالفن خودش باید پای خواسته اش وایسه حرف یه روز و یه ماه نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همسرت مدیریتش ضعیفه.دیگران میتونن هر رفتاری داشته باشن ایشون خودش نباید اجازه دخالت بده.اگه اینکارو کرده بود دیگه این رفتار رو تکرار نمیکردن.در مورد جاریت هم همین طور.روز اول که خونه مادرشوهرم پاگشا شدم دیدم شوهر و جاریم اینقدر باهم بگو بخند میکنن که همسرم اونجا حتی با من جا خوردم از این همه صمیمیت به همسرم گفتم.ایشون گفت فکر نمیکردم زیاده روی بوده.خودم درستش میکنم.رفتار خودشو تغییر داد اون خانومم دیگه متوجه شد.بازم همسرت خودش باید رفتارشو تغییر بده.تو زندگی مشترک اول همسر و رضایت همسر مهمه.حتی اگه زن برادرش ناراحت شه اصلا مهم نیست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بنظرم اشتباهه وصلتت چون خانواده ب شدت مهمه اگ خانوادش نخانت پسره هم اخرش سرد میشه ازت یادت بمونه

دقیقا انقدر کرن میریزن و عروسو بی ارزش و حقیر میکنن تا زندگیشون بهم بخوره 

سمی ان و خودچس‌پندار 

الآنم با زندگی کردن نزدیک همدیگه نه تنها جریان بهتر نمیشه بلکه خیلی بدتر میشه

گرچه من معتقدم اول همه این مسائل رو حل کنید بعد زندگی مشترک رو شروع کنین

چون اگه حل نشن کم کم به جریانی تبدیل میشه که دیگه نمیشه حلش کرد

چ بسا پای بچه بی گناهی هم این وسط بیاد

الآنم با زندگی کردن نزدیک همدیگه نه تنها جریان بهتر نمیشه بلکه خیلی بدتر میشهگرچه من معتقدم اول همه ...

منم میگم ب همسرم جلو خانوادت دربیا جلو برادرت جلو خواهرت از همه بیشتر دلسوزی 

کارا رفتارشون زیاده حتی ی نمونش ما برا تولد بچه جاریم ۱نیم شد کادومون اونا ۵۰۰پاگشا دادن ب من وقتی رفتیم خونشون حتی برا تولد بچش شوهر منو با لفظ عزیزم بیا کمک صداش زد 

ولی شوهر خودشو ن 

یا اینکه خونه خودشون کمک میکنه یبار اومد خونه ما کمک طرف خودشو گذاشت رو اپن مادرش گف نکن خسته ای 

حتی شوهر بی غیرتمم جلو بقیه بام درست رفتار نمیکنه اخم میکنه تند حرف میزنه دلمو میشکونه سرم داد میزنه هزار بار بش گفتم چرا اینطور میکنی میگه مطابق میلم باید رفتارکنی چرا مثلا بلند میخندی بابا خب مدل خندم اینطوره 

از من ی آدم افسرده درست کردن هم خودش هم خانواده بیشعورش و بی‌شعور تر از اونا همسرم ک قدر منو نمیدونه

میگه خانوادم خوبمو میخوان 

باران تمام کارای خانواده همسرم با همسرم برادرشوهر همیشه از زیر کار درمیره اصلا نیست ک انجام بده حتی‌مادرشوهرم پدر شوهرم ازش نمی‌خوان 

اگر از روز اول بم اهمیت میداد اینطور نمیشد 

من تو خواب ناله میکنم همسرم برگشت ب مادرش گفت تو خواب زوزه میکنه ک مادرش تاکید کرد نمیدونی اون لحظه چقدر دلم شکست

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه