2777
2789

زیاده ولی لطفا تا آخرش بخونید منو راهنمایی کنید چون هرچی ب همسرم میگم میگه مگه چکارت کردن باور نداره

خب اول اینکه از روز اولی ک ما عقد کردیم مادرشوهرم حتی ی تبریک ساده نگفت هربار رفتم خونشون برگشت گفت الان وقت زن گرفتنش نبوده اینطور بوده اونطور بوده تو این ۹ماه ک عقدم نشد یبار بگه ب همسرم بیا با زنت برو بیرون حتی یکبار ما رفتیم بیرون یک قیافه ای گرفت ک حتی همسرم براش روسری خرید تا از دلش دربیاد 

برمیگرده ب همسرم میگه براش لباس نخر خرید نکن مثلا تازه عروسشم منو دعوت نمیکنه مهمونی هر موقع میرم خونشون ی حرفی میزنه دلمو میشکنه همیشه سکوت کردم همسرم طرفم درنیومده 

خواهر شوهرم ک نظر میده همیشه فلان چیزو برو ارزونشو بخر برو لباس دست دوم بخر من خودم کار میکنم اینم بگم تو این مدت منو عروس مهمونی نکرده ولی جاریمو برادرشوهرمو دعوت کرده 

برادر شوهرم یبار ما رفته بودیم شهر دیگه خرید ک برگشت گفت چرا رفتین خرید ک همسرم برگشت گفت با پول خودش میخواد بخره 

جاریمم از روز اول ک من رفتم همسرم با الفاظ عزیزم جونم قربونت برم یا اسمش بعلاوه جون گفته همسرم هرجا بره میاد خودشو می‌چسباند ب شوهرم هر موقع کار داشته باشه حتی با منم زنگ میزنه ب همسرم میاد با همسرم دوتایی میرقصن 

این درصورتیه ک حتی برادرشوهر جواب سلام منم نمیده 

پدرشوهرم دخالت میکنه تو خرید وسیله های جهیزیه ک اینو بنداز گردن اونا اون نخر فلان نکن ک من ی خورده وسیلهامو خریدم ک کلا ۵تیگه پسر میاره

با همه چیزشون ساختم ن محضر خوب گرفتن برام ن جشن عقد برام گرفتن حتی الانم نمی‌خوان تو تالار برام جشن بگیرن 

خونه بالاشونم قراره برا ما بسازن ک هی میگن باید کمک کنید ک ما کمک کردیم ديگه پولی نداریم ولی اینا میگن ک از جهیزیت بزن بیا اینجارو بسار ک دو روز دیگر برسه ب وراث 

در صورتیه ک ب برادر شوهرم خونه جدا دادن 

اگر جای من بودین اینطور باهاتون رفتار میکردن چکار میگردین برا اینکه دیگه خیلی طولانی نشه فاکتور گرفتم از خیلیاش

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

مادرشوهرت تورو نمیخواد

امید داره بهم بخوره 

از همچین احمقی چه توقعاتی داری

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهرت تورو نمیخوادامید داره بهم بخوره از همچین احمقی چه توقعاتی داری

میدونه از روز اولم راضی نبود ک یبار همسرم برمیگرده ک مهریشو بده طلاقش بدم مادرش برمیگرده میگه مگه دختر کیه دختر ریس جمهوره خودت گرفتی خودتم‌طلاقش بده

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

از اول خودت برای خودت احترام قائل نشدی و اجازه دادی اونها باهات اینجوری رفتار کنن..همسرت هم متاسفانه اصلاااااااا بلد نیست همسرداری رو ..هر دو برید مشاوره ..اگر درست شد رابطتون که چه بهتر اگر نشد که دیگه لااقل تلاشت رو کردی ..

اونا اینقدر اذیتت میکنن کاش حداقل یه خونه دیگه اجاره میکردین اگه بری پیش اونا بیشتر اذیت میشی

منم ب همسرم گفتم‌ولی اصلا اهمیت نداد 

به نظرم مستقیم و غیر مستقیم دارن میفهمونن که شما رو نمی‌خوام

الان وقت زن گرفتنش نبوده یعنی چی؟

یعنی همسرتون خودشون تنهایی اومد خواستگاری و نامزدی؟اگه راضی نبودن چرا پا پیش گذاشتن؟

اولا که تا زمانیکه که بخوای بهش بفهمونی مادرش و برادرش و جاری و.. دارن ظلم میکنن طزف اونارو میگیره 

هرچقدر دست و پا بزنی ثابت کنی بیشتر میره طرف اونا 

باید صبر کنی و فقط بزنی مظلوم بازی وقتی اذیتت کردن

بعد واسه چیزایی که توقع داری برات انجام بدن پای خواسته ت واستا کوتاه نیا اگر میدونی توانش دارن انجام بدن 

تو چرا پول تکمیل کردن خونه رو بدی اصلا 🙄

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
بااجازه استاتر بچه ها اینجا کسی ازحاجیه خانوم ک ندایاسی تبلیغشو میکنه نظرتون چیه

حرفای‌چرت شاخهای مجازیو مخصوصا اونایی که حارج ایرانن و باور نکن معلوم نیست ایران بودن چه گذشته هایی داشتن سر مردم سادرو کلاه گذاشتن فرار کردن الان هم از سادگی مردم پول به جیب میزنن و به ملت توهین میکنن و تحقیر میکنن