2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهوم باید برم بگیرم.شما هم اسهال میشی گاهی؟بعد مثلا غذایی نسازه تهوع هم میگیری؟

بله .متاسفانه سندروم روده تحریک پذیر گاهی یبوست گاهی اسهال داره ...

تهوع هم بخاطر گاز زیادروده هاس چون دفع نمیشه معده را اذیت میکنه و اگه این بین شما غذایی سرد و حساسیت زا مثل ،ماکارونی،بادمجان، سوسیس، قارچ ، هندوانه و لبنیات خورده باشی این حس تهوع چندین برابر میشه ....

شما ابدا نباید سردی بخوری ...من یه مدت از درد و تهوع شدید هرروز بیمارستان بودم ، اخرهم با حذف سردیجات و خوردن گرمی خوب شدم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بله .متاسفانه سندروم روده تحریک پذیر گاهی یبوست گاهی اسهال داره ...تهوع هم بخاطر گاز زیادروده هاس چو ...

افرین اره منم همش بیمارستان و اینا بودم قبلا الان خیلی رعایت میکنم ولی باید بیشتر بشه رعایتم 

من کلا بعد غذا مخصوصا اگر زیاد بخورم شکمم باااد میکنه حالا تهوع میگیرم تا یکم بگذره سبکتر بشم.

وای اره🥺ببین من واقعا فکر میکردم یه مرضی دارم همه دکترا میگفتن سندرومه من میگفتم خدایا چرا اینجوری میشن

وای اره🥺ببین من واقعا فکر میکردم یه مرضی دارم همه دکترا میگفتن سندرومه من میگفتم خدایا چرا اینجوری ...

خیلی بده.من که دگه هیجا نمیرم

من خیلی دکتر رفتم جواب نداد.فقط هودت باید بدونی چیا بهت نمیسازه

افرین اره منم همش بیمارستان و اینا بودم قبلا الان خیلی رعایت میکنم ولی باید بیشتر بشه رعایتم

کاری که گفتم بکنی خوب خوب میشی و به مرور زمان قلق معده و رودت دستت میاد ...تاهم  این حس میاد سراغت سریع عسل و زنجبیل مخلوط کن و بذار روی زبونت تا حل بشه .حالت خیلی بهتر میشه...راستی عسل هم فقط گون بخور ...۴۰گیاه برات بشدت مضره و حالاتت را تشدید میکنه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....