2777
2789
اسم قرص چیه فورا خوب میکنه ؟

برای من از نفخ شدید اینطور میشه اسم قرص مبورین ....

بهتره شماهم دکتر بهتون بده ،سر خود نخورید ...بله نیم ساعت بعد بهتر میشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چ جالب منم دارم فکر میکردم فقط من اینجوریم منم استرس زیاد از چندروزه بهم وارد شده و اینکه من میت ...

منم سندروم روده تحریک پذیر دارم و همینم انگار میخام بترکم ولی میرم سرویس هیچی نمیاد

وای چ جالب منم دارم فکر میکردم فقط من اینجوریم منم استرس زیاد از چندروزه بهم وارد شده و اینکه من میت ...

نه عزیزم تنها نیستی.الان این مشکل هیلی زیاد شده.

من اینطور وقتا قرص اعصاب میخورم که بتونم هندل کنم .دکتر بهم قرص داده

من الان بعد پریودیمه روز نهم

سلام نبات بنداز اب جوش حل شه بخور بین خوب میشی من اب نبات میخورم خوب شم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اره مدفوع شل ولی استرس بگیرم یا غذایی بهم نسازه بخورم اسهال میشم

اهان پس بخاطر همونه ، هرروز موز و خرمالو بخور ، پلو ماش کته با برنج هم خوبه ...شاید قرص مبورین که بخوری یه کم از این حالت دربیای چون برای من یبوست میاره ...

غذاهای چرب و فست فود نخور ، اگه کمخونی داری قرص اهن هم بهت کمک زیادی میکنه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بله زیاد ...سندروم روده تحریک پذیر دارم و مواقعی که عصبی و استرسی باشم این حس زیاد میشه ...ی قرص مبو ...

از کجا؟

من همش این حسو دارم 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

منم سندروم روده تحریک پذیر دارم و همینم انگار میخام بترکم ولی میرم سرویس هیچی نمیاد

افرین دقیقا ظما دچار تهوع هم میشی؟بعد مثلا بعضی غذاها بهت نسازه مثل حالت مسمومیت میگیری؟

روز اول پریود معمولا اینطورم

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

نه عزیزم تنها نیستی.الان این مشکل هیلی زیاد شده.من اینطور وقتا قرص اعصاب میخورم که بتونم هندل کنم .د ...

بعد یه سوال شما مثلا غذایی بهت نسازه حالت مسمومیت میگیری ؟