2777
2789
عنوان

بچه ها کدوم غذا بهتره برا مهمون که شدیدا باهاشون رودروایسی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه نمیخوام استرس بکشم و یهو خراب شه غذااینایی که دعوت دارمشون خیلی ولخرجند و سفره هاشون همیشه اعیون ...

خب کوبیده رو از بیرون بگیر مرغ اینارو خودت بپز با سالاد ماکارونی و ژله اینا چون میگی سفره هاشون خیلی پرخرج بوده ی نوع غذا زشته یکی از بیرون بگیر یکی خودت بپز آسونه ک نترس بابا 

قیمت نپرسیدم گلمقیمتشو گفتمخواستم دو نوع نگیرم که زیاد دربیاد هزینش

اههااا ازاین لحاظ میکس بگیر اینجا نظرات خوبی دادن سالاد ماکارونی خوب بود وقت زیاد تا شب شش تا ظرف پیرکس راحت میتونی درست کنید.  

اگه بتونین از کسی کمک بگیرین ی چی هم خودتون بپزین غذای خونگی کم هزینه تر و سالمتره

میدونی چیه میترسم خوب درنیاد بعد شرمنده شم

مرغام که اصلا خوب نمیشه من

خورشتامم برا تعداد بالا ریسکه😵‍💫

من از غذای بیرون خیلی خوشم نمیاد برای همین گفتم من معمولا حوصله ام برای آشپزی زیاده

منم آشپزی دوست دارم اما ما فامیل هامون زیادن کمترین جمعمون 20 نفریم فقط همین تمیز کاری و درست کردن ژله و دسر و سالاد و وسیله های پذیرایی کلی انرژی از آدم میگیره به خاطر همین از همه مدل غذا های اصلی رو از بهترین رستوران میریم میگیریم هم خوشمزه و هم راحت و شیک 

باید مردا عادت کنن خرج کنن نمیشه همه زحمات روی دوش خانم خونه باشه 

منم آشپزی دوست دارم اما ما فامیل هامون زیادن کمترین جمعمون 20 نفریم فقط همین تمیز کاری و درست کردن ژ ...

بله دقیقااا

به خدا الان یه استرسی افتاده به جونم که نگو

مهمونای ما خیلی تشریفاتشون زیاده

واقعا سخته یه پذیرایی ایده آل ازشون کرد😵‍💫

منم آشپزی دوست دارم اما ما فامیل هامون زیادن کمترین جمعمون 20 نفریم فقط همین تمیز کاری و درست کردن ژ ...

بله ما جمعیت مهمونی هامون کمه نهایتا با بچه ها ۱۲ نفر که واقعا برام راحته با اینکه ۲۴سالمه الان ۲۲سالکی ازدواج کردم بازم راحت بودم نمیدونم چرا ،، اما خب تعداد شما بالا هستش 

بله دقیقااابه خدا الان یه استرسی افتاده به جونم که نگومهمونای ما خیلی تشریفاتشون زیادهواقعا سخته یه ...

عزیزم من خودم همیشه سالاد و ژله رو از روز قبل درست میکنم و روش سلفون میکشم و آماده هست 

پان اسپانیا هم از روز قبل درست کن فقط تزیین اگر خواستی بکنی  بزار فرداش قبل از اومدن مهمون ها انجام بده تا روش خراب نشه 

اینجوری حجم کارت برای روز مهمونی کمتره  و راحت تری