بله ما جمعیت مهمونی هامون کمه نهایتا با بچه ها ۱۲ نفر که واقعا برام راحته با اینکه ۲۴سالمه الان ۲۲سا ...
من برای جمعیت کم هم دیگه شوهرم عادت کرده از رستوران میگیریم میدونی مامان خودم 25 ساله بهترین سفره ها رو انداخت الان که دیگه نمیتونه مثل قبل غذا زیاد برای مهمونی درست کنه آخ که بابام با چه غر غر و اعصاب خوردی میره غذا بیرون بگیره بعدش هم جنگ اعصاب داره مامانم چون بابام به اون روال قبل عادت کرده و زورش میاد وقتی بخواد برای مهمونی از بیرون غذا بگیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من برای جمعیت کم هم دیگه شوهرم عادت کرده از رستوران میگیریم میدونی مامان خودم 25 ساله بهترین سفره ها ...
من خواست خودمه ک آشپزی کنم گفتم ک از غذای بیرون خوشم نمیاد اصلاااا فقط بیرون پیتزا دوستدارم همون بهترین رستوران هاشم غذاشون واقعا بدمزه است از نظر من وگرنه مدیریت خونه همیشه با خانومه همسرم اصلا خیر دار نمیشه چقد خرج کنم یا نکنم