2777
2789
عنوان

بچه ها کدوم غذا بهتره برا مهمون که شدیدا باهاشون رودروایسی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 64 پست
بله ما جمعیت مهمونی هامون کمه نهایتا با بچه ها ۱۲ نفر که واقعا برام راحته با اینکه ۲۴سالمه الان ۲۲سا ...

من برای جمعیت کم هم دیگه شوهرم عادت کرده از رستوران میگیریم میدونی مامان خودم 25 ساله بهترین سفره ها رو انداخت الان که دیگه نمیتونه مثل قبل غذا زیاد برای مهمونی درست کنه آخ که بابام با چه غر غر و اعصاب خوردی می‌ره غذا بیرون بگیره بعدش هم جنگ اعصاب داره مامانم چون بابام به اون روال قبل عادت کرده و زورش میاد وقتی بخواد برای مهمونی از بیرون غذا بگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای جمعیت کم هم دیگه شوهرم عادت کرده از رستوران میگیریم میدونی مامان خودم 25 ساله بهترین سفره ها ...

من خواست خودمه ک آشپزی کنم گفتم ک از غذای بیرون خوشم نمیاد اصلاااا فقط بیرون پیتزا دوستدارم همون بهترین رستوران هاشم غذاشون واقعا بدمزه است از نظر من وگرنه مدیریت خونه همیشه با خانومه همسرم اصلا خیر دار نمیشه چقد خرج کنم یا نکنم 

بله ما جمعیت مهمونی هامون کمه نهایتا با بچه ها ۱۲ نفر که واقعا برام راحته با اینکه ۲۴سالمه الان ۲۲سا ...

به خاطر همین شده برای من درس عبرت برای زندگی خودم 

از همون اول شوهرم رو به این قضیه عادت دادم 

به خاطر همین شده برای من درس عبرت برای زندگی خودم از همون اول شوهرم رو به این قضیه عادت دادم

نه بابا من علاقه دارم واقعا اره مردا رو نباید پرو‌کنی اما خب همسر شما با پدرتون چند دهه فرق دارن نترس بابا