2777
2789
عنوان

خواهر بدتر از دشمن

803 بازدید | 42 پست

خیلی دلم گرفته دو تا خواهر دارم از خودم بزرگ‌ترین. اونا خیلی با من بدرفتارن..از خواهری فقط اسمشو دارن ..یکیشون شش سال از من بزرگ تره ..مثل چی میبینم ازم بدش میاد و حسادت می‌کنه ...الان مادرم مریض قرص مسکن نداشتیم ..گفتم تو نداری گفت توخونه تو فلان جا هست برو بیار ..منم گفتم خودت برو بیار خونه خودتونه من نمی‌دونم کجاست .مامان توام هست ..برگشته بهم میگم الاهلی خدا بکشتت شبیه آدم نیستی شبیه میمونی و هزار حرف و دعای دیگه ..همیشه خیلی از من بدش میاد ..به مامانم میگه پاشو بیا خونه ما دوروز بشین بفهمن بی مادری یعنی چی💔💔😭آخه مگه من چی گفتم که اینارو میگه ؟مگه چیکار کردم ؟؟گاهی حس میکنم شاید بیش از حد ساده ام و مظلوم برای همینه بخودشون اجازه میدن اینارو بگن ‌....

شما بودیم چیکار میکردیم چی می‌گفتین ؟؟

منم خواهر بزرگم بدش میاد ازم و مدام ایراد میگیره جلو جمع و حرف بد میزنه اما خیلی توقع داره ازم 

منم چن باری جواب حرفاشو دادم بحث بالا گرف الان دیگه هم میگه اصلا جوابش نمیدم کاریش ندارم اینطوری بیشتر حرص میخوره

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

منم خواهر بزرگم بدش میاد ازم و مدام ایراد میگیره جلو جمع و حرف بد میزنه اما خیلی توقع داره ازم منم چ ...

خیلی دلم می‌شکنه از دستشون ..احساس امنیت ندارم کنارشون ..دقیقا این کثافت هم اینکارارو با من می‌کنه ..کاره خوبی می‌کنی جوابشو نمیدی .اما جواب ندادم همیشه جواب نمیده ..گاهی حس میکنم من زرنگ و با عرضه نیستم وگرنه اون نمیتونست اینجوری کنه 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا برا ما برعکسه من بزرگم و کوچیکا مدام میخوان منو بچزونن منم خیلی خیلی کم رفت وآمد دارم اونم کاملا رسمی چون باهم نمیسازیم شوخیاشون ناراحتم میکنه چون کاملا میشناسم اخلاقشونو 

اسی جان تو فقط در مورد مادرت تکلیف داری خواهرت اگر احترام بهت گذاشت توام احترام بذار وگرنه ولش کن یه حال خودش 

والله مادرت 😐بدم باشه من بودم‌مبرفتم میوردم این حرفا چی توبرو فلان مادرتو خونه تو الله اکبر

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

منم خواهرام همینن 

من همه راه ها رو امتحان کردم سردی بی محلی جواب دادن دورشدن 

اونها خودشون مشکل دارند تو زندگیشون به زندگی شما که تو خونه ای و راحتی حسادت میکنن 

بهترین کار دوری و بی محلی و پیدا کردن یه دوست خوب 

و اون انرژی که میزاری برای فکر کردن به اونها رو بزار رو خودت رشد کن و از ساده بودن در بیا و زرنگ شوووو

دوست خوب پیدا کن جایگزین خواهرت کن 

دوست خواهری که خودمون انتخابش میکنیم 

منم دوتاازخودم بزرگتردارم.فتنه درست کردن.الان سه سال رنگ خونه پدرروندیدم.وازون بدترشماتت های همسرم ک خانوادت ال خانوادت بل...حالا خانواده همسرم هیچ پخی نیستند.ولی خب گیرافتاده دستشون.منم بخاطرآرامشم باهردوطرف بریدم و نشستم توخونه ام.چاره چیه وقتی حسودا دورت کردن!؟

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
خب شما که کوچکتری نباید میگفتی باشه و می‌رفتی میاوردی؟ والله من بودم بدو‌ میرفتم ،

نه خواهر کوچیک تر کلفت بزرگتر نیست مگه خواهر بزرگش کرده؟ خواهر بزرگ تر تو جایگاه امر و نهی نیست

حالا برا ما برعکسه من بزرگم و کوچیکا مدام میخوان منو بچزونن منم خیلی خیلی کم رفت وآمد دارم اونم کامل ...

مادرم دوست داره باهم خوب باشیم .خودمم دوست دارم اما اونا دوست ندارن

خب شما که کوچکتری نباید میگفتی باشه و می‌رفتی میاوردی؟ والله من بودم بدو‌ میرفتم ،

خونه اون بود تازه اون خیلی ادعاش میشه و همیشه با من بدرفتاره چرا باید میرفتم ؟که بیشتر پررو سه ؟خونشونم ترسناکه

والله مادرت 😐بدم باشه من بودم‌مبرفتم میوردم این حرفا چی توبرو فلان مادرتو خونه تو الله اکبر

شمام اومدی منو سرزنش کنی ؟خب چرا اون نره ؟شما نمیدونی اون چه جونوریع..