2777
2789
عنوان

خواهر بدتر از دشمن

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 41 پست
مادرت بود چی میشد میرفتی میاوردی

من مادرم اندازه جونم حتی بیشترین دوست دارم ‌...اما اون همیشه منو خراب می‌کنه و منم منم می‌کنه .پس چرا نوبت عمل که میشه  میگه تو برو بیار ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خواهرام همینن من همه راه ها رو امتحان کردم سردی بی محلی جواب دادن دورشدن اونها خودشون مشکل دارند ...

واقعا همینطوره ..خیلی حسادت میکنن واقعا حال بهم زن...یدونه دوست دارم اما ازم دوره ..وقتی میان خونتون چه احساسی بهت دست میده ؟من همش استرس و اضطراب .و حس فشار.چون زیادی بهم فشار میارن

خودت با نیش و کنایه شروع کردی جوابشو شنیدی.یعنی چی مامان تو هم هست یه لحظه تکون می‌دادی قرص رو میاور ...

اگر هم مادرت مهم تر از دشمنی با خواهرت نیست کلا چرا سوال کردی مسکن داری یا نه؟ خودش میخواست از مسکن خونه خودش می آورد دیگه نیاز به دستور شما نبود 

منم دوتاازخودم بزرگتردارم.فتنه درست کردن.الان سه سال رنگ خونه پدرروندیدم.وازون بدترشماتت های همسرم ک ...

واقعا خیلی بده حسودا دور ادمو بگیرن .دیگه نمیفهمی زندگی و زنده بودن یعنی چی ..فقط باید بشینی فک کنی چیکار کنی چیکار نکنی ..خواهراتون چیکار کردن با شما ؟خدا از هرچی خواهر بدو‌بدجنس نگذره

خودت با نیش و کنایه شروع کردی جوابشو شنیدی.یعنی چی مامان تو هم هست یه لحظه تکون می‌دادی قرص رو میاور ...

واقعا جوابش باید اون می‌بود ؟؟؟؟من نیش کنایه نزدم .گفتم برخودت بیار خونه خودته قرص ها ..مامان تو ام هست ..شما که چیزی ازش نمی‌دونید قضاوت هم نکنید ..گفتم مامان توام هست که وظیفشو ننداره گردن من .

منی که خواهرای خوبو اطرافم میبینم میگم کاش ابجی داشتم 😐خاک بر سر ادم بداخلاق

خواهر خوب نعمت خداست..اینارو ببین و بدون خیلی خوشبختی که یکی از اینارو نداری 

چون اون با من خوب نیست .منم دیگه نمیتونم وقتی از خدا مرگم رو میخواد برم ببوسمش

خب دیگه همینجوری روابط خراب میشه، چون حس بد منتقل میشه و دوباره حس بد داده میشه و همینطور ناراحتی ها بیشتر میشه

سعی کن زیاد باهاش هم صحبت نشی،فعلا یکم دور باشین از هم بهتره

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
واقعا همینطوره ..خیلی حسادت میکنن واقعا حال بهم زن...یدونه دوست دارم اما ازم دوره ..وقتی میان خونتون ...

عزیزم سر خودتو گرم کن که به اونها فکر نکنی 

مگه نمی‌خوای زرنگ بشی تو نت دنبال زرنگ شدن و سیاست بگرد 

اونها اومدن خونتون یا تو نت باش یا به یه بهانه بزن از خونه بیرون 

برو بازار 

برو امامزاده کتابخونه هر جا 

وقتی ازشون دور بشی ذهنت درگیرشون نمیشه 

زمان دیگه برنمی‌گرده یه کاری کن هزار برابر از اونها بهتر باشی تو هر چی 

نه خواهر کوچیک تر کلفت بزرگتر نیست مگه خواهر بزرگش کرده؟ خواهر بزرگ تر تو جایگاه امر و نهی نیست

در جایگاه کلفت نیست ولی اگه بزرگتر کوچکترین تو خانواده یکم رعایت بشه ،ارامش و محبت زیاد میشه .دوبار ایشون کوچکترین کنه و بره کاریو انجام بده ،بزرگتر هم در جای خود بزرگترین می‌کنه و کارها و انجام میده .

در ضمن ایشون اول درخواست داشتن که خواهر حاشو نشون داد .پس باید خودشم می‌رفت انجام‌میداد نه اینکه می‌گفت پس برو بیار