2777
2789
عنوان

متوسط زمان تولد اولین فرزند بعد از ازدواج در ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 40 پست

اسی جان الان تاپیکاتونو خوندم میشه سوال منو جواب بدید

من تنبلی شدید دارم دکتر ۶-۷ ماه هست ک برام قرص آی پی ۶ و اوزیل و متفورمین و پودر اینوفولیک تجویز کرده و مصرف میکنم ،بنظرتون من میتونم بارداربشم ؟

اسی جان الان تاپیکاتونو خوندم میشه سوال منو جواب بدیدمن تنبلی شدید دارم دکتر ۶-۷ ماه هست ک برام قرص ...

سلام عزیزم این داروها خیلی خوب هستن ولی در کنارش سبک زندگی هم باید تعییر بدی که خوب جواب بگیری و ان شاالله زود باردار بشی

حتما وزنتو نرمال کن، قند و شکر و فست فود، سیگار و قلیون رو حذف کن. خواب کافی داشته باش و ورزش کن. چون درمان اصلی تنبلی تخمدان اصلاح سبک زندگیه. مواد غذایی مثل زعفران، به، عسل، هویج، شیربادام برای باروری موثر هستن. ویتامین دی تو چک کن و اگر کم بود مصرف کن‌. در کنارش اگه دارویی داری هم منظم مصرف کن که زودتر درمان بشی. 

وقتی یک ماما، مامان میشه   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماما هستم

قبل بارداری چ ازمایش هایی برا زن و مرد مینویسن؟

یکیم عفونت رو چطور درمان کنیم؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
نزدیک سه ساله ازدواج کردم الان دلم میخواد باردار شم مثلا ولی مشکلات روحیم دیوونم کرده نمیدونم چیکار ...

وای خیلی بده هیچ کس درک نمیکنه آدم رو همه راه کار میدن والله ما همه راه کارها رو میدونیم ولی حال دلمون خوب نیست انجامش بدیم من ۳ساله بعد از کرونا اینجوری شدم دوست دارم بمیرم چون حال دلم خوب نیست حوصله هیچ کاری رو ندارم بیخوابی کلافم کرده شما چرا دلیلش چیه خوابت خوبه قرص هم میخوری 

قبل بارداری چ ازمایش هایی برا زن و مرد مینویسن؟یکیم عفونت رو چطور درمان کنیم؟

چکاپ کامل مثل تیروئید  و قند و....

پاپ اسمیر و معاینه سینه و...

دندونپزشکی هم بری قبل از بارداری که توی بارداری مشکلی نداشته باشی خیلی خوبه و کلا هر بیماری‌ای داری قبلش درمان کنی 

قبل از بارداری اسید فولیک هم باید مصرف کنی....

چه عفونتی؟؟ انواع عفونت وجود داره.......

وقتی یک ماما، مامان میشه   
وای خیلی بده هیچ کس درک نمیکنه آدم رو همه راه کار میدن والله ما همه راه کارها رو میدونیم ولی حال دلم ...

ن من دکتر نرفتم اما من وسواس بیماری دارم ی مدته استرسم زیاد شده دائم مضطربم فقط ناراحتم استرسمم ک زیاد میشه خوابمو بهم میریزه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
چکاپ کامل مثل تیروئید و قند و....پاپ اسمیر و معاینه سینه و...دندونپزشکی هم بری قبل از بارداری که تو ...

کاندیداس فک کنم تو پاپ اسمیرم نوشته😞

چکاپ کامل مثل تیروئید و قند و....پاپ اسمیر و معاینه سینه و...دندونپزشکی هم بری قبل از بارداری که تو ...

همسر رو هم میفرستن ازمایش؟

دکتر من فقط ازمایش و پاپ مینویسه سینه هم مهمه باید نوشته شه؟

توازمایش بیماری هایی مثلایدز وهپاتیت هم هست دیگه درسته ؟ کامله؟

همسر رو هم میفرستن ازمایش؟دکتر من فقط ازمایش و پاپ مینویسه سینه هم مهمه باید نوشته شه؟توازمایش بیمار ...

ضروری نیست ولی خودش بخواد می‌تونه چکاپ بده

بله چکاپ کامل ایدز و هپاتیت هم هست

سینه رو اگه سنتون پایینه و مشکلی ندارین میتونین فقط معاینه معمولی بشین

وقتی یک ماما، مامان میشه   

من دوسال بعد ازدواج بچه دار شدم

عاشق دخترمم ولی کاش نمی آوردمش ب این دنیا اونم تو همچین وضعیت ترکیده اقتصادی 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بنظرم برای هر کس بستگی به خودش و زندگیش داره، شاید یکی بعد از یکسال اون شناخت و آمادگی لازم رو داشته باشه، یکی هم بعد از ده سال به شناخت برسه.

راحت بگیر تا راحت بگذره😁