2777
2789
عنوان

از زندگیم خسته شدم نه راه پس دارم نه راه پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 34 پست
آخه همش یه بار قسط داده بعدش به غریبه نداه به مامان خودش داده یکبار قسط دادن ولسه اون تعیین تکلیف نم ...

بله، منم بدم میاد کسی واسه پولم تعیین تکلیف کنه

اما خب برا بهم زدن نامزدی باید بیشتر بررسی کنه، محاسن و معایب دیگه رو هم در نظر بگیره

یعنی میگم مطمئن بشه به خاطر خساست هست یا چیز دیگه

با خسیس نمیشه زندگی کرد

خواهرم شش ساله نامزدیه، همیشه میگه اگر الان باهاش آشنا شده بودم فکر میکردم خسیسه، چون قبلا پول بود خرج میکردن، الان نیست و میدونم نخریدن یا حساب کتاب کردنش از نداشتنه

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
بله، منم بدم میاد کسی واسه پولم تعیین تکلیف کنهاما خب برا بهم زدن نامزدی باید بیشتر بررسی کنه، محاسن ...

استارتر میگه همیشه همینه کلییییی دعوا کردم 

زنشه چجور میگی باید واسه ۱قسط تعیین تکلیف کنه 

والا عجیبید 

من دیگه حرفی ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر میگه همیشه همینه کلییییی دعوا کردم زنشه چجور میگی باید واسه ۱قسط تعیین تکلیف کنه والا عجیبید ...

شما عجیب ترید، چون من نگفتم تعیین تکلیف کنه ، اتفاقا نوشتم بدم میاد کسی تعیین تکلیف کنه 😳

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟