2777
2789
عنوان

اگه دلشو داری ببین

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 227 پست
از خیلی از فضاها فاصله گرفتم عکس و فیلمامو از اینستا پاک کردم پیش فامیل هم نرفتم دیگه موهام رو هم مش ...

چقدرررررررررررررررررر منیییییییییییییییییی

وای خدا انگاری منم ک نوشتم اینارو منم ۱۵کیلو کم کردم از همه جا فاصله گرفتم منم پقیقا کارمو از دست دادم خدا لعنتشون کنه منم دقیقا پیش دعانویس اینارفت مامانم گفتن چشم بد خورده بهش 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🤐وای من باور کن وجودموهم بالا میاوردم میگم ۱۵کیلو بیشتر کم کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدرررررررررررررررررر منییییییییییییییییییوای خدا انگاری منم ک نوشتم اینارو منم ۱۵کیلو کم کردم از هم ...

انگاری من تحفه‌ام که چشم بد بهم برسه خاک تو سرشون خوب که هیچی نداشتیم اگه یه چی داشتیم چیکار میکردن

میای تو گروهمون من و بچها هر روز سوره بقره رو گوش میدیم

من جرات نمیکنم گوش کنم بدتر بشم دیگه نمیتونم🥺

چند وقت گوش میدی؟

این کار خودشونه ها 

اینطوری کردن که تو منصرف بشی و نتونی نابودشون کنی 

ادامه بده خواهش میکنم 

منم دیشب حالم بد شد و هنوزم نتونستم خوب بشم و به اون صدایی که تو خواب شنیدم فکر میکنم قلبم مچاله میشه ولی گفتم اگه بمیرم هم به جا ۴۰ روز ۴۵ روز دوام میارم که گوشش بدم