2777
2789
عنوان

اگه دلشو داری ببین

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 226 پست
از اینکه مثلا میگن چه خوشگلی مریض میشی خوب میکنی

خاک تو سرم 

۶ ماه پیش اینقدر تپل و خوب شده بودم 

هرکی میدید با تعجب میگفت چیکار کردی اینقدر تغییر کردی 

به چند روز نکشید حال بدیام شروع شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۶ ماهه💔خدا کنه دیگه راحت بشم دکتر رفتی تو؟

نه نرفتم😭😭😭😭😭خیلی خرابممم بقدری ک دیگه نمیتونم کارای خونمو بکنممم خسته شدم فقط ۲۱ سالمهه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
مثلا چجوری وقتی فکرا میاد تو سرت دورش میکنی؟

یکم زمان میبره   خودتو باید قانع کنی! ببین مثلا اگه مدام میگی نکنه دستام کثیفه!! اگه اومد تو ذهنت بگو به درک بذار کثیف باشه! مهم نیست. مهم نیست. به مرور خوب میشه

رو هرچی وسواس داری تو برعسشو بگو 

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
نه اصلا تلقین ربطی ندارد این دعای سنگین شنیدن سوره بقره سنگینی سروصدا خراب شدن وسایل همه اینا علائم ...

نه وسایل خراب نمیشن صدا هم نمیشنوم 

حال روحیم بده ۶ ماه و هم کارمو از دست دادم هم ظاهرم رو هم سلامتیم رو 

یکم زمان میبره خودتو باید قانع کنی! ببین مثلا اگه مدام میگی نکنه دستام کثیفه!! اگه اومد تو ذهنت بگ ...

😭😭ای خدااا باش ممنون

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم