2777
2789
عنوان

اگه دلشو داری ببین

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 223 پست
نه عزیزم دکتر ... نرفتم . خیلیاشونو با تلقین و بیخیالی تونستم حل کنم.

مثلا چجوری وقتی فکرا میاد تو سرت دورش میکنی؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
خوبه میری پیش کسایی که میدونی چشم بد دارن بنداز گردنت

چ میدونم کی چشم بد داره 

من تو خوابگاهم هزارتا آدم کنار هم دارن زندگی میکنن 

💔🫠

ولی محض اطمینان دعاهام همیشه باهامه از موقعی که اینطوری شدم وگرنه قبلش هیچ دعایی نداشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا خواهرمم اینطور بود. خداروشکر جدا شد

من جدانشدم ولی زندگیمون به یه موبند بود شوهرمو قانع کردم دعانوشتن خوب نیست خداروشکر قبول کرد که همش خرافاته و اینایی که میدن دعا نیست فقط طلسمه که زندگیو بدتر میکنه الان نماز خوندن و قرآن خیلی حالمو بهتر کرده ولی توخونه تنهاباشم نمیتونم نمازبخونم بازم میترسم

چ میدونم کی چشم بد داره من تو خوابگاهم هزارتا آدم کنار هم دارن زندگی میکنن 💔🫠ولی محض اطمینان دعاها ...

از اینکه مثلا میگن چه خوشگلی مریض میشی 

خوب میکنی

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

تا یکی یه مشکل داشت من به خودم می‌چسبونم به اختلالات نادر فکر میکنمبه خفه شدن غرق شدن جنگ شدن و...یه ...

😭😭😭منممم ینی یکی مریض باشه بدونم از فردا فک میگنم منم اونطوریم 

یبار سرم درد میکرد انقد فکرمو خراب کرده بود گفتم تومور دارم بدبخت شوهرم منو برد دکتر مغز واعصاب ینی خندش گرفته بود میگف ببین اومدی دکتر مغز 

بعد ی مدت میگفتم کم خونم چون بیحال بودم رفتم نزدیک دوتومن شد ازمایش دادم کمخونم نبودم اصلا ی وضعیم ک نگو

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
میگم شاید تلقین کردم که همچین خوابی دیدم

نه اصلا تلقین ربطی ندارد این دعای سنگین شنیدن سوره بقره سنگینی سروصدا خراب شدن وسایل همه اینا علائم داره یا دعاگرفتن براتون یا سنگینی ازجای چشم خوردن 

چون نشخوار فکری داری منم داشتمآسنترا میخورم عالیم

تو چجوری بودی؟ 

چند ماه بود دچارش شدی؟ 

من افکارم وسواسیه یا ترس از بیماری دارم 

ناراحتم میکنه اینا نمیتونم حتی کارای خونمو بکنم اکثرو

خب پس گوش بده سوره بقره مخصوص همین چیزهاست سعی کن حرز امام جواد رو از جای معتبر که روپوست آهو و به ا ...

رو پوست آهو نیست رو کاغذه 

اینو دوستم از مشهد برام گرفت 

ولی فک کنم همینم خوب باشه چون دیشب تا بهش گفتم حرز دارم رو بازوم دیگه کاریم نداشت و بیدار شدم 

نمازشو هم خودم کامل خوندم