2777
2789
عنوان

اگه دلشو داری ببین

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 223 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؟ دیشب قبل خواب گوش دادم

دلیلش رو نمی دونم.ولی شاید چون اذیتشون بیشتر میشه گفته باشن.سوره ی بقره.تنها سوره ای هست که موکّلِ دعا «همون جن» رو می سوزونه.اگه تا آخرِ چلّه ادامه بدی میمیره.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
😂😂😂😂ترسیدم به خدا چون آخه دیشب تا بهش گفتم حرز امام جواد رو بازومه دیگه کاریم نداشت و بیدار شدم ...

معذرت 

دارم همزمان خلاصه نویسی میکنم تند نوشتم

نه حرز خوبه داشتنش اصلا برش ندار اگه اتفاقی براش افتاد بازم تهیه کن حرز خیلی خوبه اگه ادابش رعایت شده باشه 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من وسواسم برای چیزای دیگه بود. خواهرم. شوهر سابقش. خیییلی. دعا و طلسم پیش دعانویس یهو دی برا خوار ...

شوهرمنم با خانواده ش خیلی به دعا و این چیزا اعتقاد دارن یعنی خونه رو پر دعاکرده بودن پشت پرده پشت آینه زیر فرش داخل کابینت منم چندینو چند بار خواب گربه سیاه بزرگ که توسقط راه میرفت میدیم توخواب قفل میشدم و تو بیداری از رابطه با شوهرم متنفرشده بودم بهم دست مسزد حالم بهم میخورد و همیشه بخاطرش جنگ داشیم و زندگی جهنم شده بود دعاهارو همه رو جمع کردم انداختم تو آب خدارو شکر الان خوبم ولی فکرشم تنمو میلرزونه

مگه گفتم خدب شدم داغونم من ۲۰ سالمه چند بار هم دکتر رفتم فایده نداشت

تو فکرات چیه چجوری میشی؟

این اضطراب تو اشتهات هم اثر داشته مثل من؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
چشم توکل بر خدا

یه چیزی بگم.

من از ارتفاع میترسم. اومدم ازین نردبان ۵ پله ای خریدم . خواستم پرده خونه رو نصب کنم باید میرفتم رو پنجمین پله که ارتفاعش خیلی بود تنهام بودم.  باترسو لرز رفتم بالا هی با خودم میگفتم الان میوفتم میترسم و فلان... دستو پام شروع کرد به لرزش! یهو به خودم اومدم گفتم! از چی دارم میترسم!  همین ترسیدنه باعث شده من هول بشم دستو پام بلرزه و ممکنه بیوفتم ! یهو ترسم ریخت دستو پام نلرزید😂 آهنگ  تو خونه پخش بود به خودم اومدم دیدم دارم اون بالا رلکس قِر میدم بدون اینکه بترسم😅 خودمم خندم گرفته بود.

خلاصه بگم همه چیز فقط تلقینه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
من مثلا سنم کم بود دیدم دوستم دماغش کثیفه خودش خبر نداره ازون موقع میترسیدم نکنه دماغ منم کثیف باش ...

قرص مییخوری؟

من ترس ازبیماری دارمممم شدیدد طفلک همسرم مونده 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
شوهرمنم با خانواده ش خیلی به دعا و این چیزا اعتقاد دارن یعنی خونه رو پر دعاکرده بودن پشت پرده پشت آی ...

دقیقا خواهرمم اینطور بود. خداروشکر جدا شد

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....