2777
2789
عنوان

اگه دلشو داری ببین

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 215 پست
الان قرص مصرف میکنی بهتری؟بچت اینطور نیس ینی ب بچه سرایت نمیکنه؟وزنت درست شده الان ؟همسر من طفلک خیل ...

خیلی قابل مقایسه نیستم داغون بودم، افتضاح لاغر شده بودم الان ، روحیه، انگیزه، حالم خیلی بهتره

حتی اعتماد به نفسم، اشتهام

بچه که رفتار و حال مادر سرایت میکنه بهش چرا نمیکنه

عصبی، مضطرب و پرخاشگر شده 

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببين من كارم همينه شما حتما دعا برات گرفتن كه واكنشت اينطوري بوده و تو خواب خودشو نشون داده بهت ...

میگم شاید تلقین کردم که تو خواب اینجوری خوابای بد دیدم یا واقعیه؟ 

پس دعانویس ها رفتیم گفتن چشم بد بهت رسیده ولی نگفتن دعا برات گرفتن

یه چیز دیگه هم اینکه وقتی میرم خونمون بدتر میشه حالم 

وقتی خوابگاهم قابل تحمل تره ممکنه تو خونه هم باشه؟

یه بار زن مستاجرمون یه چیزی آورد به مامانم داد گفت اینو جلو در خونتون پیدا کردم مامانم خوندش دید دعاست 

چند روز پیشم که رفتم خونمون 

خواهر کوچیکم گفت یه چیز سیاه اومد جلو چشمم بسم الله گفتم رد شد 

ما واقعا خانواده‌ی سالمی هستیم گناهکار نیستیم به‌خدا 

مامانم زن پاک و باخداییه 

اهل نماز و روزه هستم خواهر برادرم درسته نماز نمیخونن ولی اهل ظلم به کسی نیستن و خیلی دل رحمیم چطور ممکنه انرژی منفی اینجوریمون کنه؟

اره دیگه از کرونا هم بدتر بود وضعیتم 🫠

منم 

تا همین یکی دو ماه پیش شب و روز استفراغ می‌کردم 

یه شب تا خود صبح ۹ بار استفراغ کردم دیگه داشتم از حال میرفتم 

الان استفراغ نمیکنم دیگه ولی خب حالم خیلی بد میشه 

منم تا همین یکی دو ماه پیش شب و روز استفراغ می‌کردم یه شب تا خود صبح ۹ بار استفراغ کردم دیگه داشتم ا ...

من تب و لرز بینهایت بدی داشتم همه گفتن ویروسه اما کسی مبتلا نبود که بگم از اون گرفتم تو عروسی سرم گیج میرفت روز بعدم که حالم بد شد کلا رو جا بودم هنوزم سرفه میزنم میگم الان خفه بشم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

همش اشتباه میکنم تو نماز یا یادم میره سوره ها یا وقتشو یادم‌میره ب کل

ببین چقدر در تلاشن که نذارن بری سمتشون 

منم دیشب خیلی حالم بد شد و میدونم قراره بدتر هم بشم و حال بدیم ادامه دار خواهد بود ولی گفتم تحمل میکنم تا از شرشون خلاص بشم

تمام این علائم رو دارم ب شدت عصبی و واکنش زیاد دارم

شما هم سحر داري اگر اين علائم رو داري اخر و زمانه و شياطين جن و انس انجام طلسمات بد رو به اوج خودشون رسيدن تقريبا اكثرا درگير هستن 

شما اول حرز بايد تهيه كني 

سوره جن و سوره يس رو هر روز بخوني تا ٤٠ روز 

سوره جن حتما با سه بسم الله الرحمان الرحيم 

غسل توبه هربار ك حموم ميريد  

سركه و نمك رو قاطي كنيد چهار گوشه خونه بريزيد و يه ذره هم خودتون بخوريد 

میگم شاید تلقین کردم که تو خواب اینجوری خوابای بد دیدم یا واقعیه؟ پس دعانویس ها رفتیم گفتن چشم بد به ...

حتما حتما خونتون رو پاكسازي كنيد 

علايم چشم زخم سوزن سوزن شدن و تار شدن چشمه و سر درده كه هر بار يجاي سرتون درد ميكنه اگه حسد كرده باشن بهتون يه قسمت سرتون مثلا كاسه ي سر درد ميكنه و انگار يه تيري رو از پشت فرو ميكنن تو كتفتون  چشم زخم باشه اين درد مياد رو گردن 

اوايل پاكسازي با حس نااميدي و اتفاقاتي مواجه ميشيد چون ميخان مانع بشن ولي اهميت نديد و انجامش بديد داشتن حرز اين روزا از واجباته حرز از چشم زخم و طلسمات شما رو محافظت ميكنه و اثرشون رو خنثي ميكنه 

خیلی قابل مقایسه نیستم داغون بودم، افتضاح لاغر شده بودم الان ، روحیه، انگیزه، حالم خیلی بهترهحتی اعت ...

چنددورس مصرف میکنی؟ 

کدوم شهری اسم دکتر و قرصت رو میگی؟

توام اضطراب بیماری داشتی؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
اره وای تب و لرز شدید تو خواب هرچقدر آزمایش میدادم و اینا میگفتن هیچیت نی

افتضاح بود جوری که داغی چای حس نمیکردم 

من تو عالم خودم بودم با دارو های مصرفی که داشتم خانوادم نگاه میکردن قدرت چشم باز کردن نداشتم تبم به حدی رفته بود بالا سرکه به بدنم زدن و تایم خواب بودم نوبتی چکم میکردن  

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»