2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دنای حلقوی پروکاریوت و دنای حلقوی میتوکندری و کلرو پلاست، رنای ناقل هم میتونه باشه

آهان 

میشه این جمله رو برام توضیح بدی متوجه نمیشم 

میتوکندری و کلرو پلاست دنای حلقوی دا

رن 

آهان میشه این جمله رو برام توضیح بدی متوجه نمیشم میتوکندری و کلرو پلاست دنای حلقوی دارن

خب دناشون حلقویه دیگه توضیح چی بدم؟؟ 

دنای خطی دارم حلقوی ام داریم

اینا این مدلین

نمیدونم چطوری توضیح بدم🥺

بخند ک لایق ماه نیست غمگین باشد🌙🤍

خب دناشون حلقویه دیگه توضیح چی بدم؟؟ دنای خطی دارم حلقوی ام داریماینا این مدلیننمیدونم چطوری توضیح ب ...

من بعد چندسال دارم میخونم کلا فراموش کردم 

کلروپلاست چیه ؟ میتوکندری اینا چی بودن؟ یعنی هر کدوم دنای جداگانه از سلول دارن؟

آهان میشه این جمله رو برام توضیح بدی متوجه نمیشم میتوکندری و کلرو پلاست دنای حلقوی دارن

:') ، مولکول دنا که میدونی چیه، حاوی اطلاعات و ژنه، ما دوجور دنا داریم، دنای حلقوی(که مثل دایره اس) با دنای خطی، دنای خطی فقط و فقط تو هسته یوکاریوت وجود داره، بقیه دنا ها حلقوی ان، حالا اگه پروکاریوت ها رو جدا کنیم، توی یوکاریوت علاوه بر هسته، اندامک میتوکندی و کلروپلاست هم دنا دارن اما از نوع حلقوی، کلروپلاست هم اندامکیه که فقط گیاه ها دارنش

من بعد چندسال دارم میخونم کلا فراموش کردم کلروپلاست چیه ؟ میتوکندری اینا چی بودن؟ یعنی هر کدوم دنای ...

میتوکندری همون راکیزه س

کلروپلاست همون سبزدیسه هستش که توی گیاهان یا بعضی از یوکاریوتهای فتوسنتزی میبینیمش

بخند ک لایق ماه نیست غمگین باشد🌙🤍

:') ، مولکول دنا که میدونی چیه، حاوی اطلاعات و ژنه، ما دوجور دنا داریم، دنای حلقوی(که مثل دایره اس) ...

الان من متوجه نمیشم 

یعنی میتوکندری و کلرو پلاست دنای متمایز از دنای اصلی سلول دارن؟ 

یعنی تک تک  سلول همه اندامک ها دارای دنای حدا از دنای اصلی هستن؟ دنای اصلی کجاست ؟ وسط هسته ؟

من بعد چندسال دارم میخونم کلا فراموش کردم کلروپلاست چیه ؟ میتوکندری اینا چی بودن؟ یعنی هر کدوم دنای ...

میتوکندری اندامکی توی سلوله که انرژی رو برای سلول فراهم میکنه و همه سلول ها دارنش، کلرو پلاست یا کلا پلاست انواعی داره که تو زیست دهم فصل 6 گفتار اول توضیح داده راجبشون و گیاه ها دارنش و اینام دنا دارن

الان من متوجه نمیشم یعنی میتوکندری و کلرو پلاست دنای متمایز از دنای اصلی سلول دارن؟ یعنی تک تک سلول ...

دناشون همون دنای هسته اس از لحاظ ژنی فقط شکل حلقوی داره، و نه همه ی اندامک های سلول دنا ندارن فقط همینا دارن، فصل اول زیست دهم گفتار 3 رو مطالعه کن

دناشون همون دنای هسته اس از لحاظ ژنی فقط شکل حلقوی داره، و نه همه ی اندامک های سلول دنا ندارن فقط هم ...

ببخشید خیلی سوال میکنم عزیزم 🙃

مگه هر اندامک از هزاران یاخته تشکیل نشده؟ مگه نباید توی هسته هر یاخته دنا وجود داشته باشه؟؟؟؟