2777
2789
عنوان

اونایی ک حقوقشون بیت 15 تا 20 میلیونه

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 64 پست
خونه که همون اول خریدیم تو عقد و یسال اول زندگی طلای قسطی خریدم و دوتا وام گرفتیم که داریم قسط میدیم ...

یه چن سال دیگه این 7 تومن قسط پول تو جیبی بچتونه 

طلای قسطی چجوریه؟

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابام خودش گفت همینکارو کنم گفت تازه بیشترم میدمولی مامانم میگه پس فردا میگن بهش جهیزیه نداد

به قول شوهرم میگه ما مردا دور و میبینیم شما زنا جلو پاتونو نگا میکنین به حرف مامانت گوش نده جهیزیه رو بیخیال 

کجای شهر قدسی چقدر اجاره میدی شهرقدس اگه جای خوب بخوای مثل ابریشم و الهیه که خونه ها گرونه سند دار ه ...

ن بابا اون سمتا نمیرم

مثلا اینجا خونه هس 20 تومن پول پیش 7 میلیون اجاره

یا 100 تومن اجاره 4 میلیون اجاره 

قیمتاش اینجوریاس

یه چن سال دیگه این 7 تومن قسط پول تو جیبی بچتونه طلای قسطی چجوریه؟

یجا هس تو شهر ما طلا رو قسطی میدن بدون اجرت مثلا حتی با ۵۰۰ هزار تومنم میشه طلا خرید منم همینجوری کم کم میخریدم بعد مثلا به اندازه ۴ گرم که جمع میشد میرفتم یه النگو میخریدم و خداروشکر خیلی ازین کار سود کردم 

ن بابا اون سمتا نمیرممثلا اینجا خونه هس 20 تومن پول پیش 7 میلیون اجارهیا 100 تومن اجاره 4 میلیون اجا ...

کجا دقیقا از اول شهر قدس بودین چرا اون سمتا نمیری خیلی خلوت و با کلاسه مخصوصا سمت نشاط که اصلا با شهر قدس تداخل نداره

آخه ابن جهیزیه م خودش پس اندازه

جهیزیه رو کم کم میشه خرید ولی تو خونه رو میتونی کم کم بخری باید یه پول گنده داشته باشی وسایل قسطی کم کم بخر وقتی مستاجر باشی هر سال خونه عوض کنی وسایلت همه درب و داغون میشه اونوقت نه وسیله خوب داری نه خونه کل سالو باید کار کنی بذاری رو پیش خونه برای سال آینده

آخه ابن جهیزیه م خودش پس اندازه

انشالله خوشبخت شید عزیزم.

جهیزیه ای که توو خونه مستاجری ببری وهرروز روی دوشت باشه چه فایده ای داره؟!

من ده ساله ازدواج کردم کلا شاید پنج بار از وسایل برقی آشپزخونم استفاده کردم.

اگر با پونصد میشه خونه خرید،وام ازدواج +طلا+هزینه جهیزیه+پس انداز ها تون رو حتما بخرید،واقعا ارزش داره.

جهیزیه رو کم کم میشه خرید ولی تو خونه رو میتونی کم کم بخری باید یه پول گنده داشته باشی وسایل قسطی کم ...

نمیدونم خودشم به 200 میلیونی پول داره دوس داشتم شریکی با یکی باشگاه بزنه با وامو این پولش 

حقوقش زیاد میشه بعد دو سال میشه خونه خرید 

اما خب شایدم خونه خریدیم باهاش

هر چند کفاف نمیده

انشالله خوشبخت شید عزیزم.جهیزیه ای که توو خونه مستاجری ببری وهرروز روی دوشت باشه چه فایده ای داره؟!م ...

طلا کلا 15 گرمه😅 

حالا هنوز جهزیه نمیخرم ب نامزدم میگم ببینم چی میگه با توجه ب اینکه میشناسمش اینجوری دوس نداره زیر بار منت بره