2777
2789
عنوان

اونایی ک حقوقشون بیت 15 تا 20 میلیونه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 64 پست
بسلامتی. من اصلا جهیزیه نگرفتم بعد خرید خونه منو همسزم و مامانمو خواهرم و خانواده همسزم، هرکدوم یک و ...

اره خونه مهمه ما جهیزیه ب عهده خانواده عروسه بیشترش به جز فرشو کمد و تلویزیون

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهرقدساحتمالا تا بعد عید بشه 800 میلیونمن پرو مادرم وامو میدن ب خودمون

عالیه اگر میتونین خونه بخرید. دنبال جهیزیه و عروسی و اینا نباشین. همزمان با من. دوستم جهیزیه مفصل خرید خونه بزرگ رهن کرد و بهم میگفت که زندگی مگه چند روزه هرطور که راحتی زندگی کن. نشون به این نشون که بنده خدا صاحب خونه بلندش کرد و خونه کوچیک رفتن و بعذ رفتن حومه شهر و.... ولی اگر اوناهم با سختی و وام خونه میخریدن بعذش انقد سختی نمیکشیدن

بسلامتی. من اصلا جهیزیه نگرفتم بعد خرید خونه منو همسزم و مامانمو خواهرم و خانواده همسزم، هرکدوم یک و ...

من دوس دارم زود وسیله بخرم خونه مثه مسجد میمونه نه مبلی نه یه تابلو چیزی فقط یه فرش و تلویزیونم به دیوار ادم خجالت میکشه یه مهمون دعوت کنه ولی الحمدالله که مستاجر نیستم البته خونمون باید یه بازسازی بشه کابینتاش خیلی قدیمی و کهنه‌س کلا خیلی کارا مونده که بکنیم تازه اول راهیم 

من دوس دارم زود وسیله بخرم خونه مثه مسجد میمونه نه مبلی نه یه تابلو چیزی فقط یه فرش و تلویزیونم به د ...

عزیزم بسلامتی، همینکه مستاجر نیستین خداروشکر. به کابینت برچسب های گلاس بعدا بزنین، منم خونه م قدیم بوذ بعد با استفاده از دیوار پوش و چسب و.... خیلی خوب شد. ان شاء الله آروم آروم میخری مهم همون خونه س ♥️

دقیقا عین ما

ازین بابت که نمیتونم مثه دوستام خرجای اضافه بکنم و همش به بازار باشم ناراحت نیستم اصلا کلا ادم قانعیم چون تو سختی بزرگ شدم ولی کاش یه شوهر خوب و با درک داشتم 

عزیزم بسلامتی، همینکه مستاجر نیستین خداروشکر. به کابینت برچسب های گلاس بعدا بزنین، منم خونه م قدیم ب ...

شاید وام بگیریم بازسازیش کنیم چون هالش خیلی کوچیکه ۱۲ متره اگه خونه رو بهم بزنیم یه اتاق ۶ متری آشپزخونه ۶ متر پذیزایی دوتا ۱۲ متری میخوره 

شما خونتون چجوریه؟

اگه طلا داری هر چی هس بفروش ولی خونه رو بگیر حتی شده حاشیه شهر کلی از استرسات کم میشه ولی جلو میفتی ...

با ۱۳تومان حقوق چه جوری هیچی نداشتین تا زه۷تومان هم قسط داشتین تونستین سر یه سال ماشین بخرین 

به مامانو بابا بگین بجای خرید جهیزیه اگر میتونن پولشو بدن بهتون

بابام خودش گفت همینکارو کنم گفت تازه بیشترم میدم

ولی مامانم میگه پس فردا میگن بهش جهیزیه نداد

عزیزم بسلامتی، همینکه مستاجر نیستین خداروشکر. به کابینت برچسب های گلاس بعدا بزنین، منم خونه م قدیم ب ...

اره واقعا هیچی به اندازه خونه مهم نیس مامانم بعد ۳۰ سال هنوز مستاجرن و هرسال کلی استرس و سختی 

شاید وام بگیریم بازسازیش کنیم چون هالش خیلی کوچیکه ۱۲ متره اگه خونه رو بهم بزنیم یه اتاق ۶ متری آشپز ...

خونه ابجی منم تقریبا اینجوریه اما الان باسازیش کردن 

نم داشت درست شد دیواراشم رنگ کردن

درسته کوچیکه اما اجاره کل حقوقشونو میبره

با ۱۳تومان حقوق چه جوری هیچی نداشتین تا زه۷تومان هم قسط داشتین تونستین سر یه سال ماشین بخرین

خونه که همون اول خریدیم تو عقد و یسال اول زندگی طلای قسطی خریدم و دوتا وام گرفتیم که داریم قسط میدیم بعد طلاهامو فروختم و با پول وام ماشین گرفتیم