دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شهرقدساحتمالا تا بعد عید بشه 800 میلیونمن پرو مادرم وامو میدن ب خودمون
عالیه اگر میتونین خونه بخرید. دنبال جهیزیه و عروسی و اینا نباشین. همزمان با من. دوستم جهیزیه مفصل خرید خونه بزرگ رهن کرد و بهم میگفت که زندگی مگه چند روزه هرطور که راحتی زندگی کن. نشون به این نشون که بنده خدا صاحب خونه بلندش کرد و خونه کوچیک رفتن و بعذ رفتن حومه شهر و.... ولی اگر اوناهم با سختی و وام خونه میخریدن بعذش انقد سختی نمیکشیدن
بسلامتی. من اصلا جهیزیه نگرفتم بعد خرید خونه منو همسزم و مامانمو خواهرم و خانواده همسزم، هرکدوم یک و ...
من دوس دارم زود وسیله بخرم خونه مثه مسجد میمونه نه مبلی نه یه تابلو چیزی فقط یه فرش و تلویزیونم به دیوار ادم خجالت میکشه یه مهمون دعوت کنه ولی الحمدالله که مستاجر نیستم البته خونمون باید یه بازسازی بشه کابینتاش خیلی قدیمی و کهنهس کلا خیلی کارا مونده که بکنیم تازه اول راهیم
من دوس دارم زود وسیله بخرم خونه مثه مسجد میمونه نه مبلی نه یه تابلو چیزی فقط یه فرش و تلویزیونم به د ...
عزیزم بسلامتی، همینکه مستاجر نیستین خداروشکر. به کابینت برچسب های گلاس بعدا بزنین، منم خونه م قدیم بوذ بعد با استفاده از دیوار پوش و چسب و.... خیلی خوب شد. ان شاء الله آروم آروم میخری مهم همون خونه س ♥️
ازین بابت که نمیتونم مثه دوستام خرجای اضافه بکنم و همش به بازار باشم ناراحت نیستم اصلا کلا ادم قانعیم چون تو سختی بزرگ شدم ولی کاش یه شوهر خوب و با درک داشتم