2777
2789

من گاهی وسط خواب اینطوری میشم. از صدای قلبم از خواب میپرم. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید ۵ ۶ ثانیهنه ندارم

هیچی نیست گلم نگران نباش مشکلی نداری 

احساس سرمای شدید 

تیر کشیدت قفسه سینه به سمت پشت کتف 

منگ بودن سر  سرگیجه

تاری دید هیچی نداشتی این چند وقت یا با تپش قلبت

هیچی نیست گلم نگران نباش مشکلی نداری احساس سرمای شدید تیر کشیدت قفسه سینه به سمت پشت کتف منگ بودن سر ...

نه عزیزم فقط چند روزه حس سرما دارم

فک کنم بخاطر بارداری باشه 

یکمم سرماخوردگی دارم 

ولی اون علائم بقیع رو ندارم

خیلییی هم استرسی ام آخه

این بخاطر اضطراب و استرس وقتی با اضطارب بخوابی اینطوری میشی

دیگه بار آخر خیلی سخت بود و تقریبا کل شب اینطوری بودم بعدش دارو میخورم خوب شدم. واقعا بابت بارداری و اجبار به قطع داروها نگرانم. دارو برای افسردگی اضطراب. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
نه عزیزم فقط چند روزه حس سرما دارمفک کنم بخاطر بارداری باشه یکمم سرماخوردگی دارم ولی اون علائم بقیع ...

عزیزدلم هیچ مشکلی نیست 

فقط سعی کن کمی آرومتر باشی و استرس نداشته باشی خداروشکر شما هیچ مشکلی ندارین چون فقط درحد ۶ ثانیه تپش قلب فقط داشتید 

سرد بودن بدنتونم احتمالا بخاطر سرماخوردگی باش یا بخاطر بارداری کمی فشارتون پایین باش